2024.04.25.
Márk

Smink&Drink: Egy igazi csajos program (videó)


Egy tökéletes csajos este alapjául szolgálhatnak a finom borok és a minőségi szépségápolási termékek. Egy új programsorozat vette kezdetét, a Smink&Drink. Az első teltházas eseményt sikerült megismételnie a Smink&Drink csapatának, akik ismét egy szuper csajos estével kényeztették közönségüket.

Az est háziasszonya, Tóth Klára elmondta, hogy minden hónapban terveznek egy eseményt, amely reményeik szerint hagyománnyá válik a nők körében. A helyszín a belvárosi, innovatív Kajahu étterem volt, mely már korábban is bizonyított, hiszen mind a belső terek, mind az ételek nagyon jól passzolnak egy barátnős kimozduláshoz. Az est folyamán Miklós Csaba borait kóstolhatták a jelenlévők. A programsorozat alkalmával a brit Aden Cosmetics termékeivel ismerkedhetnek a lányok, a pazar választékból mindenki kiválogathatta a neki tetsző szetteket. Két profi sminkes segít abban, hogy mindenki a megfelelő árnyalatokkal távozzon, de természetesen sminket is készítenek annak, aki szeretné. Stábunknak volt hozzá kedve, így Jankó Zsanett sminkes készített egy randi sminket kolléganőnknek, Kozma Dórának. A hangulat jó volt, a smink szuper lett!

Hamarosan érkeznek a tavaszi újdonságok, ezért érdemes figyelni a Smink&Drink Facebook oldalát, ahol a csajos tartalom mellett a következő rendezvényről is informálódhattok.
Share