2024.04.26.
Ervin

Íme a legmenőbb mobil bulihelyszínek


Nincs megfelelő helyed egy ultramenő házibulihoz vagy feldobnád a következő partit a haverokkal, de nincs jó ötleted? Akkor neked szól ez az összeállítás! Íme a legjobb külső helyszínek, ahol egy percig sem unatkoztok majd, köztük a fiatalok egyik kedvencének számító partibusz, ahol a Lay’s legutóbbi kampányában az elmúlt hónapokban több százan buliztak sok keréken.

Batyusbál, beöltözős buli, társasjáték est – az unalmas házibulik ideje lejárt! Manapság sokkal menőbb az úton csapatni a haverokkal és négy vagy akár több keréken gurulva bulizni, miközben beveszitek a várost. Íme a legmenőbb mobil partihelyszínek, ha egy oltárit mulatnál a bandával.

Sörbicikli

Zeneszó és hangoskodás, akárcsak a kedvenc szórakozóhelyeden. A sörbiciklin azonban nem kell a pultosra várnod, hogy megkapd a kedvenc italod, akár magadnak is csapolhatsz a folyékony kenyérből úgy, ahogy szereted. 4 vagy 16 fő, a sörbiciklinek nem akadály: míg a társaság zöme teker, a többiek a lábukat lógathatják és élvezhetik a város lüktetését.

Limuzin

Aki a kényelemre és luxusra esküszik, a limuzint biztos nem hagyja ki. Az egykor lánybúcsús járgányként ismert négykerekűhöz sofőr is jár, hogy semmire ne legyen gondotok. Úgy járhatjátok vele a várost, mint a császárok, és akár tizennyolcan is beülhettek a bőrkárpittal, pezsgővel és a legdübörgőbb hangfalakkal felszerelt több méteres luxus járgányba.

partibusz

Partibusz

Nagyobb társasággal nem kérdés, hogy a partibusz a te helyszíned. Dübörgő hangfalak, tánctér és bőrülések, minden, ami egy péntek esti bulihoz elengedhetetlen. A Lay’s legutóbbi kampányában például többezren jelentkeztek, hogy sok keréken gurulva pöröghessenek a Music Killers legmenőbb dj-inek zenéire. A nyertes csapatok tagjai között együtt bulizott anya és lánya, testvérek, sőt ikertestvérek is, bizonyítva, hogy az igazi partiarcok a családot sem hagyják otthon.

Partivitorlás

Luxus mindenekfelett – ha ez a mottótok, akkor a vízen a helyetek egy gyönyörű kétárbocos fedélzetén. A hajóskapitány irányítása mellett nincs más dolgotok, mint élvezni a ragyogó napfényt, a szelet az arcotokon és a féktelen partit, ami csakis a legjobb haverokkal az igazi.

Itt az ideje, hogy az idei tavaszi-nyári buliszezonra te szállítsd az új partihelyszín ötleteket a társaságnak, hogy együtt emelhessétek új szintre a házibuli fogalmát.

Lay’s – Jobban ízlik vele a buli

 

Share