2024.05.23.
Dezső

Elindult a Miss Balaton 2016 közönségszavazása


Balatonfüreden tartották a Miss Balaton by Cosmopolitan legszebb 100 versenyzőjének válogatóját. A bikiniben vonuló lányokat a verseny tanácsadói, Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina, valamint Seres Attila zsűrizte. A következő fordulóra június végén kerül sor, oda viszont már csak a TOP 50 szépség juthat tovább a zsűri és a közönség szavazatai alapján.

Mesés nyereményekért szálltak versenybe a Miss Balaton by Cosmopolitanra jelentkezők. Többek között egy csajos autó, álomutak és a magyar olimpiai csapat vendégeként egy riói olimpiai utazás is vár a győztesekre. A legszebb 100 versenyző most személyesen is megmutathatta magát a szakmai zsűrinek Balatonfüreden. Mindenki igyekezett a legjobb formáját hozni, ebben pedig sokat segítettek a lányoknak a casting trénerek. Dobó Ági, Polgár Kriszti, Magony Szilvi és Marton Adrienn egész nap a pózolás, a járás és a magabiztos kommunikáció apró trükkjeit tanította a lányoknak.casting_elott

A gyakorlás után az Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina és Seres Attila alkotta zsűri előtt kellett bizonyítani a lányoknak.

„Idén különösen erős a mezőny. Már most voltak olyan lányok, akikről süt, hogy királynőnek születtek, magabiztos volt a belépőjük, megnyerő volt a megjelenésük” – kezdte Epres Panni, a zsűri elnöke. „Azonban a szép külső mellett, nagyon fontos az intelligencia és a tájékozottság is. A következő fordulóban erre fogjuk fektetni a hangsúlyt. Így azt javaslom, hogy az aktuális társadalmi témák kapcsán mindenki készüljön fel, mert ott már kicsit hosszabban, körülbelül negyed órában fogunk beszélgetni a továbbjutókkal.”

Természetesen Horváth Éva versenykoordinátor is egész nap ott volt a lányokkal, és első sorban a bikinis fotók készítésénél segédkezett, hogy mindenki a legjobb pózban álljon a kamera előtt.

„Azt gondolom, hogy idén a riói út is igazán csábító volt a lányoknak, és odatették magukat a jelentkezésnél, sok esetben nagyon profi fotókat kaptunk. Az pedig külön öröm számomra, hogy vannak visszatérő versenyzőink is, akik tavaly vagy tavalyelőtt a döntőig jutottak” – mondta Éva. „A lányok jó formában érkeztek már most is, és majdnem egy hónapjuk van arra, hogy még tovább formálják a testüket, hiszen a következő casting június végén lesz a top 50 versenyzőnek.”

A zsűri 48 lányt juttat tovább a következő körbe, két lány sorsa viszont a közönség kezében van: június 5-én éjfélig lehet szavazni itt!

Share