2024.02.23.
Alfréd

Ismét zsűri elé álltak a Balaton legszebbjei


Újra megmérettettek a Miss Balaton by Cosmopolitan legszebb lányai, az 50 versenyző közül most csak 32 juthat tovább. A szép külső mellett a kisugárzást és a lányok fellépését is pontozta a zsűri. A castingon részt vett Siklós Erik a MOB marketing és kommunikációs igazgatója is, mivel egy különdíjas lány idén Rióba utazhat az olimpiai csapat vendégeként.

Gyönyörű környezetben és jó hangulatban kezdődött a Miss Balaton by Cosmopolitan második válogatója, ahol a top 50 legszebb lány bizonyított. A szépségek közül a héten 32 versenyző juthat tovább a zsűri és a közönség döntése alapján. A szavazók most is két lányt segíthetnek a következő fordulóba, de nemcsak Facebookon, hanem Instagramon is leadhatják voksukat kedvencükre július 1-ig. A gyönyörű lányokat Dobó Ági, Polgár Kriszti, Magony Szilvi és Marton Adrienn casting trénerek segítették a felkészülésben, hogy minél tökéletesebben pózoljanak a kamerák előtt, és a kifutón is a maximumot hozzák ki magukból. Idén a Magyar Olimpiai Csapat különdíjast választ, aki riói utazást nyer, amelynek apropójából Siklós Erik a MOB kommunikációs és marketing igazgatója is részt vett az eseményen.fotozas_utani_egyeztetes„Minden sporteseményen számít, hogy milyen szurkolók állnak a csapatok mögött és külön öröm, ha ilyen szép magyar lányok szorítanak a sportolóinknak” – mondta Siklós Erik. A szakmai zsűri, Epres Panni, Iszak Eszti, Debreczeni Zita és Seres Attila különböző szempontok alapján véleményezte a top 50 szépséget.

„A járásra még oda kell figyelnie a lányoknak, viszont a három hét alatt elképesztő változáson mentek keresztül” – kezdte Epres Panni. „Nagyon örülök, hogy mindenki odafigyelt az étkezésre és a mozgásra. Egyik kiemelt célom, hogy a lányok érdeklődési körét bővítsük még” – tette hozzá a csinos modell.iszak_eszti_seres_attila_epres_panni_debreczeni_zita„Abszolút egyetértek Pannival, és mint kommunikációs tanácsadó, nem győzőm hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a tájékozottság” – vette át a szót Iszak Eszti. „Idén is nagyon szép lányokkal dolgozhatunk együtt és remélem, hogy a verseny után nemcsak ők, de környezetük is látja majd a fejlődést, amit a hónapok alatt értek el” – mondta el a VIVA műsorvezetője.top_50

A szavazatokat a Miss Balaton by Cosmopolitan hivatalos Facebook és Instagram oldalán lehet leadni.

Share