2024.04.23.
Béla

Eckü: Szeretjük meglovagolni a hullámokat!


Már két napja maximális fordulatszámon pörög a Telekom VOLT Fesztivál, köztük természetesen a hazai zenekarok színe-javát felvonultató JANA Színpaddal. Szerda délután az immáron 15 éve szövegelő páros, a Hősök is színre lépett. A koncert előtt Eckü elmesélte nekünk mi is az a boldogság és hogyan hat ki az aktuális hangulata a dalszövegírásra.

„Szeretjük meglovagolni a hullámokat, a nagyon magas vagy a nagyon mély érzelmeket” – mesélte Eckü, aki elmondása szerint a befordultabb pillanataiban írja a legjobb szövegeket, de az öröm is képes őt pozitív dalszerzésre sarkalni.

A rapper szerint a boldogság nagyon sokrétű dolog, számára boldogság az is, hogy öt éve már csak a zenével foglalkozhat: „Ez azért egy vágyott állapot volt, mert mi a Hősöket 15 éve alapítottuk és iskolás gyerekként arról álmodtunk, hogy egyszer majd felállunk színpadokra és elmondjuk országnak, világnak, hogy éppen mit gondolunk az életről” – mondta a Jana Színpad backstage-ében Eckü. „Mindenképpen ad egy flow élményt, minden, ami zenével kapcsolatos: hogyha részt veszünk egy olyan projektben vagy reklámban, ami nekünk nagyon tetszik vagy alapból, ha olyan emberekkel lehetek, akikkel szívesen koncertezek, vagy a szabadidőmet a barátaimmal tölthetem, egy jó szülinap, egy gyerekköszöntés… minden olyan kis benyomás, ami jobbá teszi az életemet, boldogságot okoz.”

Share