2024.05.08.
Mihály

Belevaló nyári slágerrel jelentkezett Király Viktor


Király Viktor az elmúlt időszakban kicsit visszavonulni látszott, az amerikai Voice-ban elért sikerei óta az interjúkon kívül nem sokat lehetett hallani róla. Az énekes pihent, de egyáltalán nem tétlenkedett. Legújabb, Shoulda Woulda Coulda című klipje három hete látott napvilágot, és jelenleg az a cél hajtja, hogy megmutassa a világnak, milyen zenéket tud írni.
kiraly_viktor_ujdal01Király Viktor hazai sikerei után nyakába vette a nagyvilágot és egy amerikai tehetségkutatóban próbált szerencsét. A Voice-nak köszönhetően egy világ ismerte meg a nevét, jelenleg ingázva éli az életét. „Nehéz idegekkel bírni, hogy két országban ugrálok jobbra-balra, de izgalmas időszak és nagyon élvezem” – vallotta be az énekes a Sláger Híradóban, ahol arról is mesélt, hogy nagyon sokat köszönhet a nemzetközi ismertségnek. „Még nem vagyok világsztár, de az biztos, hogy olyan sokat kell utaznom, mint nekik” – árulta el nevetve Viktor.
„Szerintem minden nap újabb lehetőséget ad arra, hogy még többet dolgozzak, még szorgalmasabb legyek és még jobban akarjam ezt az egészet” – folytatta az előadó, aki úgy érzi, most jött el az idő arra, hogy megmutassa a világnak, milyen zenéket tud alkotni. Legújabb, Shoulda Woulda Coulda című slágerének a zenéjét és a szövegét is Viktor írta, utóbbit testvére, Linda közreműködésével.
„Vannak olyan emberek, akik mindig azt mondogatják, ’mi lenne, ha megtettem volna’, ezt jelenti a ’shoulda, woulda, coulda’. A dal pedig pont arról szól, hogy felejtsük el ezt a gondolatot és lépjük meg, amit akarunk. Egy hat éve Los Angelesben élő magyar producerrel, Doma Schrank-kel és egy amerikai producerrel, Steve Valenzuelaval dolgoztam együtt, és a nővérem, Linda is besegített a szövegbe. Igazi csapatmunka volt, és mindannyian úgy gondoltuk, hogy ez egy jó nyárindító dal lesz” – mesélte az énekes, akinek több újdonság is lapul még a tarsolyában, hiszen nem szeret unatkozni.
„42 évesen is az lesz a vágyam, hogy még többet elérjek, szakmailag és a magánéletemben is. Akkor talán arról beszélek majd, milyen helyes a kisfiam vagy a kislányom, de az biztos, hogy nem fogok hátradőlni, mert mindig lesznek újabb tervek” – jelentette ki Király Viktor, akit jelenleg az is boldoggá tesz, hogy egészséges, él és zenélhet.
 
Share