2024.03.28.
Gedeon, Johanna

Túl vagy egy szakításon? Akkor ez a dal neked szól!


Kinek ne lenne ismerős az a kínos csend, ami egy szakítást követ? Charlie Puth legújabb száma, a „We Don’t Talk Anymore” épp ezt a fájdalmas, szenvedős időszakot dolgozza fel. A Selena Gomez közreműködésével készült dalhoz tegnap debütált a videoklip, csekkoljátok le!
 
Charlie először dalszövegíróként került a zeneiparba, többek között neki köszönhetjük Jason Derulo „Broke” és „Pull Up” számait vagy Bonnie McKee „Bombastic” bombasztikus slágerét. Az igazi áttörést Wiz Khalifa „See You Again” című dala hozta el a fiatal srác számára, amelyben szövegíróként, producerként és énekesként is tevékenykedett. A Paul Walker emlékére írt ballada hatalmas sikert aratott: egy Teen Choice és két Billboard díjat, illetve egy Grammy és egy Golden Globe jelölést is hozott az előadók számára. A „See You Again” mellett Charlie kiadta első, Nine Track Mind című albumát, amely további slágerekkel kecsegtetett: a Meghan Trainorral közös „Marvin Gaye” megmutatta Charlie lazább énjét is, a „One Call Away” pedig újra a fiú érzelmesebb, komolyabb oldalával hódította meg a világot.

Charlie Puth01Az album legújabb megjelenése a „We Don’t Talk Anymore”, amelyben az amerikai üdvöske, Selena Gomez is felcsendül. „Amikor elkészültem a dallal, eljátszottam Selenának, akinek annyira megtetszett, hogy még ott helyben fel is énekelte hozzá a női vokál részeket. A végeredmény pedig egyszerűen csodás lett.” – mondta Charlie a szerencsés együttműködésről.


A „We Don’t Talk Anymore” arról a mindannyiunk számára túlságosan is ismerős állapotról szól, amikor egy szakítás után hirtelen minden kommunikáció megszűnik a két fél között, és nem tudnak az új helyzettel mit kezdeni. A klip osztott képernyőn mutatja be a pár egy napját és próbálkozásukat a továbblépésre, miközben a régi kapcsolat pillanatai élnek még a fejükben és a szívükben. Egy biztos: a dal sokunk fejünkben ragadt meg és számos vízparti vagy városi estének lesz főszereplője!

Share