2024.04.27.
Zita

A SirVive egy se veled, se nélküled dallal tér vissza


A 2008 óta működő, eddig angol számokkal hódító együttes egy izgalmas, magyar nyelvű produkcióval tért vissza. A „Kéz a kézben” témája egy se veled, se nélküled kapcsolat, amelyhez egy csavaros, fordulatos videoklip is debütált a héten.
 
A SirVive 2008 óta lát el minket pop-rock slágerekkel, azonban a 2016-os év több szempontból is mérföldkő volt az együttes életében: a banda legénysége két fővel bővült, illetve a megszokott angol nyelvű slágerek („Catch Me if You Can”, „Love Me More”) után egy magyar szövegű dallal indítják az őszi évadot. „A „Kéz a kézben” elsőre egy boldog, örömteli szerzeménynek tűnhet, de valójában egy olyan párról szól, akik úgy érzik, nem tudnak már tovább együtt maradni, viszont az elválás is nehézségekkel teli számukra.” – mondta el az zenekar frontembere, Szabi.
SirVive
A popos hangszerelésű dalhoz egy kissé bizarr videoklip párosul, ami az eddigi videók után szinte elvárt volt a fiúktól – a „Never Let You Go”-hoz készült klipben például a kölyökképű Szabolcs két banánturmix között egy foglyot kínoz kedvére a pincéjében.
 
A „Kéz a kézben”-hez készült videóban a fiúk csak egy kameo-szerep erejéig jelennek meg, a klip főszerepeit színészekre bízták. A végeredmény szokásosan meglepő és csavaros, ráadásul a klip a VIVA Push novemberi kiemeltje, így egy egész ország fogja végigizgulni a szerelmi háromszög végkifejletét.
Share