2024.04.20.
Tivadar

Sármán Nóra bemutatja legújabb kollekcióját


November utolsó szombatján az exkluzív Miss Balaton Winter Party-val zárul a budapesti őszi buliszezon. A VIP esemény csúcspontján, a Midnight Fasion Show-n az elismert hazai divattervező, Sármán Nóra mutathatja be legújabb kollekcióját.
 
„Az új, tavasz-nyári kollekciót Aphrodité, a szerelem és a szépség görög istennője ihlette, abszolút nőies, testkövető, érzéki darabokból áll. Selyemszatén, illetve csipke anyagokkal dolgoztam, ami még inkább kiemeli a modellek alakját és szépségét. A pasztellszínek dominálnak, valamint egy-két darabon gyöngyökkel kirakott galambok is láthatóak lesznek, amelyek szintén a szerelem szimbólumaként jelennek meg” – mondta el Nóra.
 
A Buddha-Bar Budapestbe szervezett hajnalig tartó exkluzív partin kizárólag meghívott vendégek vehetnek részt. „A Midnight Fashion Show házigazdája Iszak Eszter lesz, a ruhákat pedig azok a Miss Balaton modellek mutatják be, akik Epres Pannitól és Dukai Reginától tanulhatták meg a szakma rejtelmeit a nyáron” – árulta el Horváth Éva, a Miss Balaton versenykoordinátora.
Share