2024.03.19.
József, Bánk

Ajándékgyűjtést szervez a Wallis Motor Pest


Izgatottan számolja vissza a napokat talán már minden gyermek a közelgő karácsonyi ünnepekig, hiszen a várva várt napon megannyi ajándék várja majd őket a fa alatt. Azonban nem szabad megfeledkezni azokról a gyermekekről sem, akiknek a karácsonyt egy kórházban vagy egy gyermekotthonban kell eltölteniük. A Wallis Motor Pest nekik kíván kedveskedni.

„Légy te is MINI angyal!” elnevezésű kampányában az autószalon a Heim Pál Gyermekkórháznak, valamint a Cseppkő Gyermekotthon Központnak szervez játékgyűjtést MINI márkanagykövetei segítségével. Az ajándékokat Király Linda, Tápai Szabina és Dr BRS lemezlovas személyesen viszik el a szervezetek számára.mini_angyal1

November 20. és december 22. között karácsonyi dekorációval ellátott MINI Clubman áll a Wallis Motor Pest új, Hungária körúti autószalonja előtt, amibe bárki beleteheti az adományozni kívánt ajándékát. Az első ajándékot, egy BMW futóbiciklit, jelképesen a szalon teszi majd a „puttonyba”. „Minden évben nagy figyelmet fordítunk arra, hogy egy olyan aktivitást szervezzünk, amellyel a rászorulókon tudunk segíteni. Karácsonykor egy gyermek sem maradhat ajándék nélkül, ezért most nekik szeretnénk örömet okozni. A kiállított autókba bárki tehet egy-egy megunt vagy új játékot a gyűjtésben résztvevő gyermekkórházak és otthonok számára. Reméljük, hogy a gyűjtés végén több megpakolt MINI is útnak tud majd indulni” – árulta el Antal Péter ügyvezető, aki azt is hozzátette, a márka minden nagykövete részt fog venni a gyűjtésben.

A jótékonysági akció során összegyűlt játékokat a Heim Pál Gyermekkórház kisbetegei, valamint a Cseppkő Gyermekotthon Központ lakói kapják. A karácsonyi Clubman a budapesti Hungária körút 95. szám alatt található MINI Cube szalon előtt várja a felajánlásokat. Az autóba hétköznapokon reggel 8 órától egészen este 6 óráig, szombaton pedig 9 és 13 óra között tudnak ajándékokat elhelyezni a jótevők. Miután az autó megtelik, a márka MINI nagykövetei, Király Linda, Tápai Szabina és Dr BRS lemezlovas vezetik majd el a gyerekekhez.

Share