2024.07.18.
Frigyes

Ők nyerték a 2016-os Comet díjakat


Immár 15. alkalommal adták át a Comet gömböket, a magyar előadóművészek egyik legnépszerűbb díját. A 2016-os díjátadón, november 25-én, összesen 11 kategóriában hirdettek győztest.

Idén az RTL Magyarország és a Viacom közös szervezésében teljes egészében megújult a gála: új kategóriákban hirdettek győzteseket és a díjátadót teljes egészében online, a www.comet2016.hu oldalon keresztül közvetítették.

2016-ban egy 10 fős jelölőbizottság döntött arról, hogy abban a kilenc kategóriában, ahol a közönség szavazhatott, ki legyen az az 5 jelölt, akinek esélye nyílhatott arra, hogy november 25-én este Comet gömböt vehessen át. A közönség döntött, így a több hónapon át zajló online szavazás végén, melyet közjegyző közreműködésével zártak le, az alábbi kategóriákban hirdethettek győztest:

Az év női előadója: Rúzsa Magdolna
Az év férfi előadója: Majka
Legjobb zenekar: Wellhellowellhello-cometLegjobb klip: Majka feat. Kollányi Zsuzsi – Eléglesz
Legjobb dal: Freddie – Pioneer
freddie-cometLegjobb humorista: Kiss Ádámkissadam-cometLegjobb színész: Rudolf Péterrudolf-cometLegjobb színésznő: Pokorny Lia
Legjobb social média szereplő: Istenes Benceistenes_cometA szervezők a közönségszavazáson kívül két további kategóriában is osztottak díjat: az év pillanatáért járó díjat a Magyar Labdarúgó Válogatott, míg az életműdíjat a Comet szakmai stábjának javaslata alapján Alföldi Róbert vehette át.alfoldi-comet

Fotók: Comet 2016

Share