2024.03.29.
Auguszta

Ők lépnek fel a Comet 2016 Díjátadón


A 2016-os Comet gálát november 25-én, a Millenáris Parkban rendezi az RTL Magyarország és a Viacom. Az idei jelöltek névsora már publikus, az RTL Klub Fókusz című műsorában ma pedig az is kiderült, hogy kik lesznek a díjátadó sztárfellépői.

A Comet 2016 műsorvezetői, Iszak Eszti és Istenes Bence az RTL Klub Fókusz című műsorának péntek délutáni adásában bejelentette, hogy a 9 kategória 45 jelöltjén kívül kik lesznek azok a sztárok, akik a díjátadó hangulatáért felelnek majd.

Az este folyamán fellép a Margaret Island, a Wellhello, Gáspár Laci, Freddie, Tóth Andi, Király Viktor, ByeAlex és a Slepp feat. Pixa, a The Biebers és Herrer Sári. Ezen kívül Tóth Gabi egy teljesen új oldalát mutathatja meg, eddig még soha nem látott felállásban lép fel Tototva néven Freddie Shumannal és Lotfi Begivel kiegészülve.

A parti hangulatról természetesen DJ-k is gondoskodnak majd, Willcox, Stereo Palma és Pixa váltja majd egymást a lemezjátszók mögött. A látványért pedig a Hungary’s Got Talent győztes csapata, a Dirty Led Light Crew felel majd. A Comet 2016 díjátadó gálára holnap megkezdődik a jegyértékesítés, ennek részleteit az X-Faktor szombati első élő showjában jelenti be Istenes Bence.

Addig is a  jelöltekre november 23-ig még folyamatosan lehet szavazni a www.comet2016.hu oldalon. További információk és érdekességek elérhetőek a Comet 2016 Facebook (www.facebook.com/comet2016) és Instagram (www.instagram.com/cometdijatado2016) oldalán.

Share