2024.04.20.
Tivadar

Online közvetítéssel, 360 fokban jön az idei Comet!


A 2016-os Comet számos pontján megújult, ennek része az is, hogy idén a díjátadó gálát teljes egészében online közvetítik. A www.comet2016.hu oldalon az élő és 360 fokos stream mellett számos extra tartalmat is találhatnak a díjátadó alatt, ezekről a fiatal youtuber generáció ismert arcai – FollowAnna, Csecse Attila, GoodLike és Vitó Zsombor – gondoskodnak majd.
 
A 2016-os Cometet az RTL Magyarország és a Viacom közösen rendezi meg. A korábbi évekhez képest számos változáson ment keresztül az ország egyik legnépszerűbb díjátadója, így idén például több kategóriával is bővült a gála, és új műsorvezető páros jelentkezhet majd be november 25-én. Iszak Esztit és Istenes Bencét, valamint a díjazottakat és a fellépőket a 2016-os trendeket követve egy speciális online közvetítésen keresztül láthatják a rajongók. Az eseményt teljesen egészében végig lehet majd követni a www.comet2016.hu oldalon. A folyamatos élő közvetítés mellett lesz egy speciális stream is: két 360 fokos kamera képén keresztül is nyomon követhető lesz a díjátadó, így az érdeklődők még inkább úgy érezhetik, hogy ők is ott lehetnek a rendezvényen.
 
A díjátadó tudósítói is a fiatalabb generáció képviselői közül kerülnek ki. A vlogger társadalom ismert arcai, az együttesen mintegy 670 ezer YouTube követővel rendelkező FollowAnna, Csecse Attila, GoodLike és Vitó Zsombor gondoskodik majd arról, hogy a gála backstage infóiról első kézből értesülhessenek azok, akik figyelemmel követik a www.comet2016.hu-n a fejleményeket.
 
A díjátadó jelöltjeire november 23-ig minden nap le lehet adni a szavazatokat. A gáláról, a kategóriákról és fellépőkről, valamint a jegyvásárlás részleteiről is megtalálható minden hasznos információ a Comet 2016 hivatalos weboldalán, illetve a gála Instagram és Facebook oldalán.
Share