2024.04.18.
Andrea, Ilma

Ők vezetik a 2016-os Comet Díjátadót!


November 25-én egy év kihagyás után visszatér a Comet díjátadó gála! A teljes egészében megújuló 15. Comet díjátadó házigazdája Istenes Bence lesz, aki így Iszak Esztivel vezetheti majd a gálát.
 
Az RTL Magyarország és a Viacom Comet 2016 néven új köntösbe öltözteti a neves díjátadó gálát, amelyen idén az év női előadója, az év férfi előadója, a legjobb zenekar, a legjobb klip, a legjobb dal, a legjobb humorista, a legjobb színész, a legjobb színésznő és legjobb social média szereplő kategóriában hirdetnek győzteseket a nézők szavazatai alapján. A Comet 2016 háziasszonya Iszak Eszti lesz, most pedig kiderülhetett az is, hogy ki lesz a műsorvezető társa a gálán, aki nem más, mint az RTL Klub sztárja, Istenes Bence:
 
„Nagyon örülök, hogy újra Cometet vezethetek. Korábban ez volt a karrierem egyik csúcspontja, nagyon jó emlékeim vannak a díjátadóról, ami igazából egy óriási nagy buli is. Látva azt, hogy a jelöltek között van jó pár barátom, biztos, hogy most is hatalmas hangulat lesz a színpadon, vagyis lesz csibészség bőven.” – árulta el Istenes Bence a bejelentés kapcsán.

comet_musorvezetok-2016_

A Comet 2016 jelöltekre november 23-ig továbbra is lehet voksolni a www.comet2016.hu oldalon. A szavazók között pedig a november 25-ei díjátadóra szóló belépőket sorsolnak ki a szervezők a szavazás lezárása után. Az eseményről folyamatosan frissülő információk érhetőek el a weboldalon kívül a gála Instagram és Facebook oldalán is.
Share