2024.07.20.
Illés

Férfias hobbinak hódol a Miss Balaton udvarhölgye


Németh Niki sokak meglepetésére nem egy csajos hobbit választott magának. A Miss Balaton by Cosmopolitan első udvarhölgye néhány éve lelkesedik a horgászatért, amit saját bevallása szerint unalmasnak gondolt az előtt, hogy kipróbálta volna. Barátjának köszönhetően azonban a szépség is egyre több időt tölt a vízpartokon, és együtt hódolnak közös szenvedélyüknek.
 
Németh Niki, akit nyáron választottak meg a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny első udvarhölgyének, egy ideje már férfias elfoglaltságban leli igazán örömét. Három éve ismerkedett meg párjával, Csabival és így a horgászattal is, ami mára közös hobbijuk lett. Természetesen a Balaton a kedvenc helyük, de gyakran mennek együtt a Tisza-tóhoz is, hogy egy kis időt együtt tölthessenek és horgásszanak.
nemethniki_missbalaton_3
„Korábban unalmasnak tartottam a horgászatot, de mikor egyszer elkísértem a barátomat horgászni, megváltozott a véleményem. Nagyon izgalmas, amikor várod a kapást és azt, hogy vajon mekkora hal akadt a horogra. Általában visszadobjuk a kifogott halakat, de persze volt már, hogy a tányéron végezte az aznapi fogás. Bár jobban szeretem a tengeri finomságokat, a paprikás lisztben kisütött halammal sikert szoktam aratni” – árulta el a szépség, aki a csali előkészítése közben azt is hozzátette, nem jelent neki gondot az sem, ha meg kell fognia egy gilisztát és legutóbb a Naplás-tó gyönyörű környezetében horgászott.
nemethniki_missbalaton_4
Az udvarhölgy azt is bevallotta, nem csak azért szeret horgászni, mert remek kikapcsolódás, de egy-egy nehéz kapás bizony a karizmait is rendesen megdolgoztatja, így a kellemes semmittevés közben is könnyű formában maradni.
Share