2024.04.19.
Emma

Íme, ők a Miss Balaton 2016 döntősei


Kétnapos fotótáborban vettek részt a Miss Balaton by Cosmopolitan versenyzői Balatonfüreden, ahol Ajkai Dávid készített róluk izgalmas képeket. Nem sok ideje lesz pihenni a szépségeknek, ugyanis augusztus elsejétől már a felkészítő táborba várják őket a szervezők, augusztus 6-án pedig kiderül, kinek a fejére kerül a korona.
 
Ajkai Dávid idén a mozgás, dinamizmus jegyében fotózta versenyzőket a kétnapos táborban. Legtöbbjüket a természetben, a gyönyörű Balaton parton kapta lencsevégre. Horváth Ottó stylist leginkább nude, pasztell színű ruhákat válogatott össze a lányoknak, figyelve arra, hogy mindenkinek megmutasson valamit az egyéniségéből. Több lány a tavalyi döntős Hegedűs Zoé kollekciójának egy-egy darabját viselte. A tavalyi finalista egy évvel ezelőtt indította útjára saját márkáját, amelyet saját bevallása szerint nagyban segített a versenyben való szereplése is.
„Most látszódik csak igazán a különbség az első castingos fotózás és a fotótáboros között. A lányok sokkal ügyesebbek, sokat dolgoztak az alakjukon. Minden évben olyan jó látni, hogy milyen fejlődésen mennek keresztül, és persze utána azt is, hogy az itt megszerzett tudást, hogyan kamatoztatják. Erre nagyon jó példa Zoé is” – mondta el Horváth Éva, aki végig ott volt a lányokkal a fotótáborban is.
Már tényleg csak napok kérdése, hogy eldőljön, ki nyeri meg a versenyt, amelynek döntőjét augusztus 6-án este rendezik Balatonfüreden. Akik nem tudnak személyesen részt venni az eseményen, online követhetik a show-t a www.missbalaton.hu oldalon.

Fotók: Ajkai Dávid

Share