2024.07.20.
Illés

Így készülnek a Miss Balaton 2016 döntősei a fináléra


Már csak órák vannak hátra és kiderül, ki nyeri meg a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyt. A 16 döntős lány gőzerővel készül az esti show-ra, amelyet élőben közvetítenek a www.missbalaton.hu oldalon. A döntőt megelőző táborban a koreográfiagyakorlás és az edzések mellett arra is fordítanak időt a felkészítők, hogy a lányok összekovácsolódjanak.
 
Augusztus elsején érkeztek meg a szépségek a balatonfüredi Anna Grand Hotelbe, hogy együtt készüljenek fel a szombat esti döntőre. Seres Attila, Epres Panni, Polgár Kriszti, Dukai Regina, Iszak Eszti és Lipcsei Betta mellett Horváth Éva is a segítségükre van a táborban, hogy a legjobb formájukban legyenek a verseny legfontosabb napján.

horvath_eva_bertok_maya_lipcsei_betta

„Nagyon szigorú a lányok időbeosztása, hiszen ilyenkor már tényleg minden perc számít. Koreográfia- és járásgyakorlás mellett, social media és kommunikációs tréningen is részt vesznek. Bertók Maya személyi edző, tavalyi döntősünk pedig egy átmozgató edzést tartott nekik. Az is fontos, hogy minél jobban megismerjék egymást, ezért egy kis meglepetés programként egy borkóstolón is részt vesznek a döntősök” – mesélte Horváth Éva versenykoordinátor.
edzes2
gyakorlas2
 Augusztus 6-án 20:30-tól a www.missbalaton.hu oldalon élőben közvetítik majd a finálét, de addig is érdemes egy pillantást vetni a versenyben lévő szépségekre, akikre szavazni is lehet a https://p.antavo.com/f/EDQ/ linken.
Share