2024.07.20.
Illés

Ő lett a Miss Balaton 2016 győztese


Látványos show keretében választották meg Balatonfüreden az idei Miss Balaton by Cosmopolitan nyertesét. A legszebb 16 lánynak több tourban kellett megmutatni magát a közel két órás finálén. Végül a budapesti Nagypál Krisztinát választotta meg a szakmai zsűri, amelynek tagja volt Sándor Orsi, Edvin Marton, Király Lili, a verseny 2014-es győztese, valamint Mártha Imre, míg a zsűri elnöke Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője volt.
 
Egy Toyota Aygóval és egy 1 200 000 forint értékű szerződéssel lett gazdagabb Nagypál Krisztina, aki sikeresen vette az akadályokat a castingokon, és lenyűgözte a döntő zsűrijét is.
nagypal_krisztina
nagypal_kriszta_az_autoval
 „Egy egész ünnepségsorozat volt számomra a Miss Balaton, hiszen a fotótáborban volt a szülinapom, tegnap a névnapom, ma pedig megnyertem a versenyt. Sokat tanultam a felkészülés alatt, a tréneknek köszönhetően magabiztosabb lettem” – kezdte a 20 éves királynő, aki fővárosi egyetemistaként éli mindennapjait. Krisztina azt is elárulta, hogy először a lányokkal, majd családi körben ünnepel.
nyertesek
angyan_kozma_nagypal_nemeth_sicra nyertesek
 A második helyezett Németh Nikolett lett, aki egy 500 000 forintos utazási utalvánnyal lett gazdagabb, a harmadik helyen pedig Kozma Klaudia végzett, az ő nyereménye egy 300 000 forint értékű utazási voucher. A közönségszavazáson Sicra Andrea kapta a legtöbb voksot, és ezzel megnyerte a 100 000 forint értékű utazási utalványt. Idén a verseny ideje alatt hangsúlyos szerepet kapott a sport, hiszen a Magyar Olimpiai Bizottsággal együttműködve a magyar olimpiai csapat is választott egy különdíjas versenyzőt. Ángyán Rebeka lett a szerencsés kiválasztott, akinek nyereménye nem kevesebb, mint hogy a hazai olimpiai küldöttség hivatalos vendégeként hat napot tölthet el Rio de Janeiróban.
dontosok_bikiniben
Király Lili két évvel ezelőtt a színpadon élte át a döntő izgalmait, idén már zsűritagként vett részt a versenyen. „Mindig is szerettem volna egyszer a zsűriben ülni. Kétféle érzés kavargott bennem végig, egyrészt izgultam a lányokért, hiszen egyszer már én is átéltem mindezt a színpadon, másrészt élveztem az új szerepkört” – kezdte Lili, aki azt is elárulta, hogy milyen szempontok alapján véleményezte a döntősöket. „Leginkább az összkép számított, illetve arra figyeltem, hogy ki volt az a versenyző, aki az első kör után igazán mély nyomot hagyott bennem.”
nagypal_kriszti_horvth_eva
A döntőn végig a háttérből segítette a lányokat Horváth Éva versenykoordinátor, de természetesen Lipcsei Betta, Polgár Kriszti, Dobó Ági, Magony Szilvi és Marton Adri, azaz a trénerek is együtt izgultak a versenyzőkkel, míg az Iszak Eszti-Váczi Gergő műsorvezető páros a színpadon lelkileg is támogatta a döntősöket.
Share