2024.04.20.
Tivadar

Fény derült Puskás Peti ifjúkori titkára


A népszerű énekes elárulta, tizenévesen olyan foglalkozást űzött, amelyet sokan nem gondolnának róla: gyerekcsőszként dolgozott egy ötéves kisfiú mellett. A kissrác szinte édesapjaként tekintett Petire, a The Biebers frontembere pedig sokat tanult a kis híján egy éves munkából.

Az énekest édesapja „kényszerítette” munkára, amikor 18 évesen kihagyott egy évet az egyetem előtt.

puskas-peti-foto2“Nem vettek fel egyetemre, aztán egy nap apukám bejött a szobámba, és azt mondta: ugye nem akarsz egy évig itthon ülni? Így mentem el dolgozni, és nagyon örülök neki, hogy megtettem, rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb.” – árulta el Peti, aki a fiúknál cseppet sem szokványos diákmunkát talált magának.

És hogy milyen különleges foglalkozást űzött? Ezt is elárulta.

“Délelőttönként egy szálloda ajándékboltjában dolgoztam, délután pedig vigyáztam egy külföldi kisfiúra, akinek az édesapja üzletemberként dolgozott nálunk. Nem volt könnyű, sokat küzdöttem vele, és gyakran próbára tette a türelmemetAz elején összeroppantam kicsit, de aztán megtanultuk kezelni egymást. Bevetettem a Pókember-fegyvert: ha rossz volt, megkérdeztem tőle, hogy szerinted Pókember csinálna ilyet? Persze, hogy nem… Ez hatott. Az együtt töltött hónapok során nagyon megszerettük egymást, szinte a pótapukája lettem, így a „kényszer-munkából” öröm lett.”  – emlékezett vissza a népszerű előadó.

Peti ma is imádja a gyerekeket, testvére csemetéivel is jól megtalálja a közös hangot, és egyébként is szívesen mozog a kicsik társaságában. Éppen ezért örömmel vállalta, hogy a hétvégén feleleveníti bébiszitteri emlékeit, és pénteken beáll felvigyázónak a budapesti BabaMama Expo gyermekmegőrzőjébe. A rendezvényen egyébként a számtalan kiállító standján minden olyan termék, program vagy szolgáltatás megtalálható, amire szükség lehet egy kisbabával a családban, és Puskás Peti mellett olyan népszerű hírességek is kilátogatnak, mint Ördög Nóra, Tatár Csilla vagy Béres Alexandra, aki az egészséges életmódra tanítja majd a kismamákat.foto2

BabaMama Expo – november 18-20. Papp László Budapest Sportaréna

Share