2020.09.26.
Jusztina

Megvannak a Finlandia kreatív pályázatának győztesei


Megelőzve a fesztiválszezont a Finlandia és az ArtHungry.com kreatív alkotásra hívta a hazai grafikusokat és tervezőket, hogy megálmodják a finn vodkamárka idei fesztiválszettjét. A pályázatra benyújtott munkákra a szakmai zsűri és a brand képviselői mellett a közönség is leadhatta voksát, az eredményeket a május 25-i díjátadón hirdették ki.
 
Három hetük volt a hazai grafikusoknak, divattervezőknek és alkotni vágyó kreatívoknak, hogy megtervezzék a Finlandia Vodka idei fesztiválszettjeit a Balaton Sound Fesztiválra. Összesen 30 alkotás érkezett az ArtHungry.com oldalára, amelyeket hat fős zsűri értékelt. A zsűritagok között volt Kiss Tibor, a Je Suis Belle divatmárka tervezője, Nádi Boglárka tervezőgrafikus, a Halisten Stúdió egyik alapító tagja, Tábori-Simon José tervezőgrafikus, az ArtHungry.com kreatív közösségi oldal művészeti vezetője, továbbá a Finlandia Vodka márkatulajdonosa, a Brown-Forman részéről Fehér János, Magyarország és Szlovákia régióvezetője, Szántó Dénes portfólió márkamenedzser és a Coca-Colától Cseri Katalin trade marketing szakértő.
Május 25-én este a Bálna Budapestben található Hygge-ben egy laza hangulatú díjátadón vehették át a győztesek a nyereményeket. A kilenc shortlistes munka alkotóját egy-egy fesztiválbelépővel jutalmazták. A közönségdíjat és a hozzátartozó Finlandia ajándékcsomagot Ivitz Fanni kapta. A zsűri végül két alkotást nevezett meg első helyezettként, így Jásdi Juli és Tóth Zsófi vehette át a nyertesnek járó okleveleket, akik 100 000-100 000 forinttal is gazdagabbak lesznek.

A pályázatra beérkezett művek itt érhetők el.

A shortlistes munkák itt tekinthetők meg.

A nyertes alkotások itt érhetők el.

A Finlandia a mértékletes alkoholfogyasztás híve. 

Forrás :

Red Lemon

Share