2024.03.19.
József, Bánk

Fiatal szépségkirálynő csatlakozik a Miss Balaton mentor csapatához


Idén is augusztusban választják meg a Balaton királynőjét. A szépségverseny jelentkezési időszaka már javában tart, a missbalaton.hu oldalán már 17 éves kortól jelentkezhetnek a lányok, akiknek idén is egy profi stáb segít majd a felkészülésben. Idén pedig új mentorok is csatlakoztak a csapathoz: Szabó Dóra mellett Gelencsér Tímea is tanácsokkal látja majd el a versenyzőket.
 
Gelencsér Tímea már több szépségversenyen is levette a lábáról a zsűrit, a fiatal szépség azonban most új szerepben mutatja meg magát, hiszen idén a Miss Balaton mentor csapatát erősíti. A 25 éves lány életében mindig is fontos szerepet játszott a sport, néhány éve azonban profi szinten is belevetette magát a fitnesz világába. A megszerezett tudást és tapasztalatot a szépségversenyre jelentkező lányoknak is szeretné átadni.
„A mentori szerep egy igazán felelősségteljes feladat. Engem mindig is a családom és a barátaim támogattak az utamon, és mivel személyesen nem ismertem senkit, aki tapasztalt lett volna ebben a világban, többnyire magam készültem a versenyekre. Korábbi hazai és külföldi győztesektől próbáltam ellesni hogyan öltözködnek, sminkelnek, viselkednek. De utána sajnos elkezdtem magam hozzájuk hasonlítani, ami teljesen elvette az önbizalmam” – árulta el Timi.Amit akkor anyukám tanácsolt nekem, azt tudom én is minden lánynak mondani: saját adottságainkkal, erősségeinkkel kell megpróbálni érvényesülni és kihozni magunkból a legtöbbet. Fontos, hogy sokat sportoljunk, törődjünk a külsőnkkel, belsőnkkel egyaránt. A verseny egy óriási lehetőség, ami új ajtókat nyithat meg akár külföldön is” – mondta el a fiatal szépség.
 
Gelencsér Timi mellett Marton Adrienn, Magony Szilvi és Szabó Dóri erősíti majd a mentorok csapatát, akik, mint minden évben, idén is jelen lesznek a castingokon és a versenyt megelőző felkészítő táborban, hogy a lehető legtöbbet segítsék a lányokat, akik június 2-ig adhatják le jelentkezésüket a www.missbalaton.hu oldalon. Ebben az évben a jelentkezési korhatár is módosult és a 17 éves lányok is benevezhetnek a Miss Balaton 2018-ra.
 
Forrás :

Red Lemon

Share