2024.03.19.
József, Bánk

Különleges karácsonyra készül Pál Dénes


Pál Dénesnél immár hagyomány, hogy az év végén Budapesten és szülővárosában, Miskolcon is ünnepi koncerttel örvendezteti meg rajongóit, hogy segítsen a karácsonyi ráhangolódásban.
 
Az énekes idén kicsit másképpen készül a műsorra és az ünnepekre is, gyakorlásképpen otthon kislányának énekel, aki nagyon élvezi a karácsonyi slágereket. Pál Dénes ünnepi koncertje immár hagyomány, idén azonban számára is többet jelent, mint eddig.
 
“Úgy látom, az emberek, köztük mi is, az utolsó pillanatig rohannak, futnak, vásárolnak, készülődnek. Pedig a karácsony nem erről, azaz nem csak erről szól. Finom a halászlé, meg a bejgli is, szépen csillognak a díszek, de a legfontosabb, hogy az ember ilyenkor picit megpihenjen. Ebben szeretnénk segíteni a zenekarommal, hogy együtt hangolódjunk, ahogy egyébként minden évben. A közönség már hónapokkal előtte érdeklődik, várja ezeket a koncerteket, sokan mondják, hogy számukra ilyenkor kezdődik az igazi ünnepi szezon. Ebben a rohanó világban egyre kevesebb a lehetőség arra, hogy az ember igazán arra figyeljen, ami a karácsony lényege, megnyugodjon, félretegye a gondokat, kiszakadjon a bevásárlásból, főzésből, előkészületekből, és csak azokra koncentráljon, akik fontosak számára. A rajongóim közül sokan azt mondják, a dalaimat hallgatják a fa alatt is, és engem ez nagyon boldoggá tesz.” – mondta az énekes.
“Idén megint egy picit más lesz ez a koncert, mint az előző években, a saját dalaimon kívül természetesen klasszikus ünnepi slágerekkel készülünk, de megint új köntösbe öltöztetjük őket, és persze meglepetésre is számíthatnak azok, akik eljönnek. Bízunk benne, hogy ebben az évben is sokan ünnepelnek velünk december 20-án és 22-én.” – tette hozzá az énekes, akinek a magánéletében gyökeres változás állt be az egy évvel ezelőtti állapothoz képest. “2018 nekünk sok mindenben újat adott. Az első és legfontosabb, hogy megszületett a kislányunk, Panni, aki már négy hónapos. Minden érdekli, a színek, a tárgyak, a fények, nagyon kíváncsiak vagyunk, mit szól majd a karácsonyfához. Általában maximum két színnel és fehér fényekkel díszítünk, ez idén teljesen megváltozik, színes égősorokat teszünk fel, és minél izgalmasabb, változatosabb lesz számára a fa, annál jobb. Teljesen más érzésekkel készülünk erre az ünnepre, mint az eddigiekre, hiszen először karácsonyozunk négyesben kis családként Pannival, és persze a kutyánkkal, Lilivel.” – árulta el Dénes.
 
A közönség Budapesten a MOM Kulturális Központban láthatja az ünnepi műsort, jegyek a koncertre itt érhetőek el!
Share