2024.04.24.
György

Zimány Lindával pózolt Király Lili


A télből a nyárba utazott Király Lili, a Miss Balaton 2014 győztese, aki néhány napra a napsütéses Miamiba látogatott. Lili életében először járt a tengerentúlon, ahol Zimány Lindával együtt vett részt egy fürdőruha fotózáson.

Hónapokkal a Miss Balaton 2014 döntője után is nagy a pörgés Király Lili körül. A fiatal lány fotózások sokaságán vesz részt, legutóbb meg sem állt a sokunk álltak csak filmekből ismert Miami Beach-ig.

„Eddig még sohasem jártam az Egyesült Államokban, de mint a legtöbben, én is mindig vágytam ide. Az utazást egy kis kutatás előzte meg a helyszínről és persze rengeteget edzettem, igyekeztem a legjobb formába hozni magam. Miami nagyon klassz hely, és bár most nem sok időm volt körülnézni, még mindenképpen szeretnék majd ide visszajönni. A fotózás hatalmas élmény volt: első nap egyedül álltam a kamera elé, másnap viszont Zimány Lindával közösen készítettünk képeket. Linda karrierjét már egészen fiatal korom óta figyelemmel kísérem, egyfajta példakép számomra. Nagyon kedves volt végig, sokat segített és „vigyázott” rám” – mesélte Lili, aki most vendéglátás-turizmus szakos hallgatóként azt tervezi, az óceánparton tölti majd a szakmai gyakorlatát is.kiraly_lili_zimany_linda_1

Zimány Linda rutinosan állt a kamera elé, minden pillanatban igyekezett azonban odafigyelni arra, hogy Lili is a legtöbbet hozza ki magából.

„Mindig fantasztikus élmény az Origami bikini fotózás, már évek óta együtt dolgozom Juhász Péter fotóssal, és most Lilivel egészült ki a csapat, aki igazi profiként pózolt a fényképezőgép előtt. Tüneményes lány, úgy gondolom, hogy minden megvan benne ahhoz, hogy sikeres modell legyen. Hiszen amellett hogy gyönyörű, intelligens, és alázattal áll a munkához. Öröm volt együtt dolgozni” – mesélte Linda, aki karácsonyra hazautazik, hogy szeretteivel töltse az ünnepeket. „Nemrég lediplomáztam az egyetemen, így most szeretném elkezdeni a színészettel kapcsolatos tanulmányaimat, ami régi nagy álmom. Az ünnepekre természetesen hazautazom a családomhoz és a barátaimhoz. Az utóbbi időben nagyon oda kellett figyelnem arra, hogy mit eszem a fotózások miatt, ezért alig várom anyukám főztjét, és a karácsonyi asztalnál biztosan nem fogom majd vissza magam” – tette hozzá a gyönyörű modell.

Share