2024.03.29.
Auguszta

Király Lili: Egy szépségverseny önbizalmat ad!


2014-ben nyerte meg a Balaton királynője címet, az akkor 19 éves Király Lili. A fiatal szépség az elmúlt több mint két évben beutazta a fél világot, többek között fotózáson járt Miamiban és Mexikóban, de nem rég Tokióban élt 3 hónapot, legutóbb pedig a csodás Rio de Janeiro-t fedezte fel.

 

„Mérföldkő volt az életemben” – így jellemezte Király Lili, hogy megnyerte a Miss Balaton 2014 címet. Amellett, hogy a szépségverseny hatalmas önbizalmat adott neki, több utazást is a versenynek köszönhet.photo by:PeterJuhaszNéhány hónappal a döntő után Miamiban részt vehettem egy bikini fotózáson Zimány Lindával. Ekkor jártam először a tengerentúlon, fantasztikus öt napot töltöttem a napfényes tengerparton. Nem sokkal ezután Mexikóba utaztam egy fotózásra, ahol a forgatás egyik legizgalmasabb pillanata az volt, amikor egy 4 méter magas szikláról kellett beleugranom a 30 méter mély vízbe” – elevenítette fel élményeit a szépségkirálynő, aki mégis azt tartja a legnagyobb „nyeremények”, hogy a verseny önbizalmat adott neki, és sokkal magabiztosabb lett.kiraly_lili_gesak

Az utazások sora itt nem ért véget, tavaly Tokióban, idén pedig Rio de Janiero-ban járt Lili.

„Dolgozni mentem Japánba, ahol 3 hónapot töltöttem el. Nagyon megszerettem az országot, és jó volt megtapasztalni azt a tiszteletet, ahogy ott az emberek egymáshoz állnak. Például a szupermarketben volt, hogy ötször megköszönték a vásárlást, és meg is hajoltak hozzá. A másik a fegyelmezettség volt, amit még sehol sem láttam: a buszmegállóknál vagy a vasútállomásoknál egymás mögött kettes oszlopban sorakozva várja mindenki az érkező járműveket” – mesélte Lili, aki napokkal ezelőtt tért haza Rio de Janeiro-ból, ahová barátaival utazott.kiraly_lili_rio

„Lenyűgöző látványt nyújtanak Rio tengerpartjai, a várost övező hegyek és öblök. Nagyon érdekes, ahogy egymás közvetlen közelében keverednek a favellák (nyomornegyedek) és a modern épületek. A kedvenc látványosságom a Corcovado hegy csúcsán lévő híres Megváltó Krisztus szobor volt. Elképesztő a kilátás a 800 méter magas hegyről, ahogy a 40 méter magas szobor kitárja karjait a város felé. Nagyon megérintett a pillanat, amikor megláttam a szobrot” – osztotta meg emlékeit Király Lili.

A szépségkirálynő az utazások és modell munkák mellett a tanulásra is nagy hangsúlyt fektet.  Nyelvtanfolyamra jár, valamint a Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója. A szépségipartól azonban a diploma megszerzése után sem szeretne eltávolodni, és akár egy gyártó vagy forgalmazó kereskedelmi és marketing osztályán is el tudja magát képzelni.

Share