2024.04.19.
Emma

Napi gyakorlat 3. – Edzés Kiss Gergellyel (videó)


Nem szeretsz vagy nincs időd edzőterembe járni? Viszont szeretnél izmosodni? A megfelelő és hasznos gyakorlatokat akár otthon is elvégezheted. Ügyelj a helyes testtartásra és a pontos gyakorlatvégzésre. Bemutatom az oldal emelést kézi súlyzóval:

Ez egy szuper gyakorlat, amely a karokat erősíti, kezdőknek is ajánlott. Fontos, hogy a gyakorlatokat kis súlyokkal kezd el, de egyre magasabb ismétlésszámmal hajtsd végre, így nem kell félni attól, hogy nagyobb lesz a karod, illetve óriás bicepszeid és vállaid lesznek. A fokozatosság elősegíti, hogy szálkás és szép formás legyél.

Mai gyakorlat: Egykezes csigás letolás!

Izolációs gyakorlat, amely a felsőkarokat erősíti.
Alapállás: rogyasztott térdekkel, kis terpeszben! A felsőtest homorítva, kissé előre dőlve legyen. A felkar függőleges, a test mellé zárva és csak az alkar mozog! A kiinduló pozíció, mikor az alkar a vízszintes felett áll, és onnan történik a letolása az egykezes fogantyúnak! Teljesen ki kell nyújtani a kezet, de közben ügyelve arra hogy csak az alkar mozoghat! A csukló egy vonalat alkot az alkarral! Ez a gyakorlat különösen jó, ha a két kar között erő különbség van , hogy a gyengeségeket fel lehessen hozni!

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal, a vintageonline.hu életmód tanácsadója, Kiss The Trainer minden kérdésre szívesen válaszol.

Share