2024.07.12.
Dalma, Izabella

Egyedi baseball sapkával büszkélkedhet Budapest


A BP Clothing és a baseball sapka szabadalmát jegyző New Era egyedi tervezésű darabokat dobott piacra. A kivételes összeállítást Éder Krisztián is lencsevégre kapta, a két márka közös szponzoráltjainak névsorát pedig olyan hírességek erősítik, mint Ganxsta Zolee, a Hooligansből ismert Tóth Tibi, vagy éppen Curtis.

A baseball sapka szabadalmát jegyző New Era egy magyarországi márkával első alkalommal közreműködve álmodta meg legújabb termékeit. A „BUDAPEST” névre keresztelt kollekció további különlegessége, hogy ezzel a főváros egyedi fémjelzésű sapkáját hívták életre a tervezők. Az újdonság életérzését egy kivételes fotósorozatban Éder Krisztián is megörökítette, akinek munkái szintén a csütörtök esti eseményen debütáltak.eder-krisztian-bpshop„12 éves koromban vettem az első New Era sapkámat. Ez az irányzat és azok az előadók, akik most szponzoráltként nevüket adják a márkához, meghatározták a fiatalkoromat és stílusomat. A kollekció fotózásakor szabad kezet kaptam, így sokkal inkább egy személyes anyagként tekintek a végeredményre, mint egy ruhakampányra” – mondta Krisztián.

curtis-bpshop„Az Amerikában töltött évek alatt, még gyerekként ragadt rám a sapkakultúra. Hatalmas álmom valósult meg ezzel, hiszen egy éve még elképzelhetetlen volt, hogy a New Era egy magyar márkával álljon össze. Budapest ezzel olyan városokhoz csatlakozik, mint Berlin, New York, vagy éppen LA” – avatott be az együttműködés jelentőségébe a New Era magyarországi képviseletében Havas Patrik.curtis_bpshopAz eseményen bemutatkoztak a BP Shop X New Era csapat tagjai is többek között Ganxsta Zolee, Curtis, Tóth Tibi és Saiid, Akkezdet Phiai frontembere.

ganxsta-zolee-bpshop„Adott volt a közös munka, hiszen folyamatosan baseball sapkát hordok. Az csak plusz adalék, hogy egy ilyen jó csapatban játszhatok együtt olyan emberekkel, akikkel a zenei pályán is együtt dolgozunk. Örömmel mondtam igent a felkérésre” – mesélte Ganxsta Zolee.

A kollaboráció szponzorcsapatának tagjai mellett néhány olyan BP Hero is a márkával együtt ünnepelt, mint Szarka Ákos, a streeworkout hazai császára, Spikut Norbi, az egyik legjelesebb magyar dirt rider, vagy éppen az Irie Maffia egy-egy tagja.

szponzoralt-csapat-bpshop

Share