2024.05.21.
Konstantin

Megvannak a 2015-ös Glamour Women of the Year nyertesei


Impozáns közeg, kivételes ruhaköltemények, sztárdömping – hetedik alkalommal találtak gazdára hazánk vezető divatmagazinjának díjai. Idén a legjobb színésznők között ismét Osvárt Andrea lett a befutó, az énekesnő kategória legjobbjának járó elismerést Hien zsebelhette be, míg a sportolónők versenyében Hosszú Katinkának ítélte a szobrot a közönség. A hat kategória győzteseiről több mint hatvanezer szavazó döntött. Kiemelkedő társadalmi szerepvállalásáért, „Az év hősnője” címmel Bódis Krisztát jutalmazta a lap szerkesztősége, de Trokán Nóra, Ruszkai Orsi és Bódis Boglárka sem távozott üres kézzel, az egyetlen férfikategóriában pedig Lakatos Levente tarolt.

A mesés Operettszínház biztosította a helyszínt az immáron hetedik alkalommal megrendezett Glamour Women of the Year díjátadónak. 2015-ben nem csupán az énekesnők, színésznők, tervezők szálltak harcba egymással, de a kiemelkedő hazai sportolónőknek is külön kategóriát szentelt a magazin. A meglehetősen erős felhozatalból végül Hosszú Katinka nevét húzta elő a borítékból Gömöri András Máté, az Operettszínház képviseletében. A fiatal úszónő azonban floridai edzőtábora miatt csak videóüzenetben lehetett jelen. Az olvasók a tavalyi győzelem után ismét Osvárt Andreát találták a legjobb színésznőnek, akinek a 2012-es év legsármosabbja, Száraz Dénes adta át a Women of the Year elismerését. Az aranytorkú hölgyek versenyében Hien zsebelte be az aranyérmet.„Hihetetlenül boldog vagyok, bevallom évek óta vágytam erre a díjra” – kezdte az énekesnő. „Május 18-án költözöm Bostonba, és ettől szebb búcsúajándékot nehezen tudtam volna elképzelni. Hálás vagyok a rajongóimnak, hogy nemcsak hallgatják a zenémet, de vették a fáradságot, hogy szavazzanak is. Évente többször szeretnék majd hazalátogatni és a külföldi tanulmányok mellett szeretném szinten tartani a hazai karrieremet is.” – mesélt terveiről Hien, aki most is kedvenc tervezője, Ruzsa Magdi kreációjában érkezett a rendezvényre. A divattervezők mezőnyében végül Bódis Boglárka (Elysian) vitte a prímet, olyan tehetségeket maga mögé utasítva, mint a tavalyi győztes Abodi Dóra vagy az 1975 márka tervezőpárosa. Ruszkai Orsi nemrég anyai örömök elé nézett, most pedig egy szakmai elismeréssel is gazdagodhatott, hiszen ő lett a hazai kiegészítő-tervezők legjobbja. Trokán Nóra a Hairclinic különdíjával térhetett haza, a legsármosabb férfiak kategóriájában pedig Lakatos Levente győzedelmeskedett.

A Glamour főszerkesztője, Maróy Krisztina idén ötödik alkalommal adta át „Az év hősnőjének” járó elismerést, amelyet ezúttal egy figyelemreméltó író, pszichológus, dokumentumfilmes, Bódis Kriszta kapott. Krisztával sokszor találkozhattunk már tévéműsorokban, újságokban, új regényében, a Carlo Párizsban pedig ismét igyekszik közelebb hozni a társadalom más rétegeihez a szegregációban élő romák világát.

A nyertesek és a hazai hírességek színe-java, mint például Zséda, Szabó Zsófi, Palvin Barbara, Weisz Fanni, Sarka Kata, az X-Faktor énekesei, a Rising Star döntősei, Iszak Eszter, Szikszai Johanna, Debreczeni Zita, Görög Zita, Szekeres Nóra, Baronits Gábor, Fehér Balázs hajnalig mulatott az év egyik legjobban várt társadalmi eseményén.

Share