2024.05.21.
Konstantin

Agyrázkódása volt Istenes Bencének


Adrenalin, sebesség, extrém sportok – mindezért rajong Istenes Bence. A műsorvezető újabb hajmeresztő akcióra szánta el magát, és a Telenor kihívásában hosszú idő után újra vállalkozott a különleges vízi sportra, az air chairre. Szikszai Johanna – aki nemrég cápák közé merült – ugyanis Bencét szemelte ki az igazán extrém küldetés végrehajtására. Bence korábbi emlékei miatt óriási izgalommal készült a kihívásra.

A Telenor nagyszabású, több hónapon át tartó kihívás-sorozatában hírességek kérik fel egymást egy-egy különleges feladatra, hogy bebizonyítsák, számukra nincs legyőzhetetlen akadály. Legutóbb Szikszai Johanna szupermodell merült a cápák közé, aki most az extrém sportokért rajongó Istenes Bencének adta át a stafétát. A sztárműsorvezető nem először nézett farkasszemet a vízi sportok veszélyeivel: rendszeresen wakeboardozik, amellyel különféle trükköket is tud már csinálni. Az air chairrel sem először találkozott, de egy korábbi sérülés miatt sokáig nem akart újra a „székre” ülni.istenes_bence_2„Imádom a vizet és a sebességet, mindent, ami ezzel kapcsolatos, az air chair pedig nem mindennapi élmény. Egy vízisítalpra erősített széken ülve kell a vízben egyensúlyozni úgy, hogy ha elég gyorsan húz a motorcsónak, repülni is tud az ember. A Dunán kevesen űzik ezt a sportot, ami igen látványos, de nagyokat is lehet esni vele” – mondta Bence, aki korábban egy félresikerült trükknek köszönhetően, megismerte milyen veszélyes lehet ez az elsőre könnyűnek tűnő sport.

„Néhány éve történt, hogy kipróbáltam az air chairt, ami örökre emlékezetes marad: szaltózni próbáltam, de valami félresikerült, én pedig a tarkómra érkezve estem a vízbe. Annyira megütöttem magam, hogy agyrázkódásom lett, és napokig nem mehettem vissza a vízbe. Nem tartom magam ijedősnek, eddig mégsem próbálkoztam újra vele” – vallotta be a műsorvezető.istenes_bence_6Most azonban nem volt választása, hiszen nem utasíthatta vissza a csinos modell kihívását. Mielőtt azonban újra vízre szállt, Bence a Hipernettel nézegetett videókat, amelyekkel feleleveníthette, mi is vár rá, majd felhívta hajóskapitány barátját, hogy segítséget kérjen a nagy kalandhoz. Bár az emlékei miatt tartott kicsit a kihívástól, a sikeres a levegőbe emelkedést követően elégedetten és boldogan szállt partra.

Share