2024.04.26.
Ervin

Kerüli a konfliktusokat a Balaton királynője


Átvette nyereményautóját a Miss Balaton by Cosmopolitan győztese. Viczián Csilla rutinos sofőrként maga vezette haza vadonatúj Toyota Aygóját, amivel először szegedi barátaihoz utazik, majd Budapest felé veszi az irányt. A békéscsabai szépség ugyanis párjával a fővárosba költözik. 

Az úton és a magánéletben is kerüli a konfliktusokat a Balaton királynője. Viczián Csilla jogosítványának megszerzése óta, két éve vezet balesetmentesen, de volt, hogy ez csak egy hajszálon múlt.

Amikor megszereztem a jogosítványomat, anyukám rögtön a kezembe adta a kocsikulcsot, hogy kipróbálhassam magam élesben is. Később is mindig megkaptam az autót, ha szükségem volt rá, ezért hamar megszereztem a rutint. Alapvetően nyugodt sofőr vagyok, inkább elengedek másokat, mint hogy én kezdjek őrült manőverekbe, egyszer viszont esélyem sem volt előzékenynek lenni. Egy autós mindenféle jelzés nélkül, a semmiből vágott elém, és hirtelen kellett fékeznem, nehogy összeütközzünk. Szerencsére nem történt baj, de nagyon megijedtem” – mesélte a szépség, aki hamarosan már Budapesten utcáin tökéletesíti vezetési technikáját.

viczian_csilla_es_az_auto

„A párom, Gergő egy fővárosi csapatban kosárlabdázik, a szépségversennyel kapcsolatos teendők és munkák engem is idekötnek, ezért együtt költözünk Budapestre” – árulta el Csilla.

Share