2024.03.29.
Auguszta

Íme a 2015-ös A Játékkészítő hivatalos dala


Új rendezésben, új és régi szereplőkkel, új és régi dalokkal, egyedi, hazai produkcióban még nem látott látványtechnikával érkezik idén decemberben újra a tavalyi év szuperprodukciója, A Játékkészítő pop-show-musical. Most már meghallgathatod a musical hivatalos dalát is, a Képzeld el és megkapod! című számot, amit Vastag Csaba, Radics Gigi, Vastag Tamás és Hien énekel közösen, amelynek zeneszerzője Rakonczai Viktor, a szövegírója pedig Orbán Tamás.

„Tavaly egy nagy álmunk vált valóra, hiszen életre hívtuk, és sikerre vittük az első olyan pop-show-musicalt, amely nem egy ismert, már befutott külföldi előadás adaptációja, hanem egy hazai alkotógárdával készült “vegytiszta” magyar produkció, a meseirodalomból ismert szereplőkkel” – mondta Illés Gabriella, a darabot létrehozó TulipánTündér Produkció vezetője. Az itthon műfajteremtő, a mese szövevényét látványos showelemekkel ötvöző pop-musicalt – négy nap alatt – több mint 45 ezren látták, ami önmagában egyedülálló teljesítmény. „Rengeteg visszajelzést és megerősítést kaptunk, hogy állítsuk újra színpadra a darabot, mi azonban egy olyan változatban gondolkodtunk, ami a tavalyi előadáson részt vevő nézőinknek újat jelent, az új közönség viszont ízelítőt kap az eredeti meséből is” – nyilatkozta a producer. Így született meg A Játékkészítő „revival”, az előadás újraálmodott változata, amit idén karácsony után mutatnak be, ezúttal a SYMA Rendezvényközpontban.

A történet:
Volt egyszer egy magányos, szemüveges kisfiú, Peti. Az iskolatársai gyakran csúfolták, egyszer még be is zárták egy elhagyott épületbe, ahol a szemüvege is leesett a sötétben. Ám ahogy elkezdett tapogatózni utána a földön, egyszer csak egy piros keretes varázs-szemüveg akadt a kezébe, amitől rögtön bátrabb lett. Elindult megkeresni a kijáratot, s közben összetalálkozott a Malaccal, aki a Játékkészítőhöz indult, hogy videojátékká válhasson: mert ma már csak így lehet létezni, a régi mesehősök ideje lejárt – állította. Így hát útra keltek együtt, hogy számos kalandot átélve és számos mesés barátot szerezve eljussanak céljukhoz.

Share