2024.03.28.
Gedeon, Johanna

Bruce Willis lánya főszerepet kapott


A Die Hard sztárjának legidősebb lánya, Rumer Willis a Chicago című musicalben játszik főszerepet a Broadwayen. A premieren Bruce Willis és felesége, Emma Heming Willis valamint Demi Moore és a Willis lányok is jelen voltak.rumer_wilis_chicago

Rumer Roxie Hart karakterét alakítja az Ambassador Theatre Chicago-előadásában. Demi Moore és Bruce Willis lányát azután kérték fel a szerepre, miután megnyerte a Dancing With The Stars című táncos show műsor legutóbbi szériáját. Úgy tűnik, Rumer apja nyomdokaiba lép. Ugyan játszott már több filmben és apjával közösen is szerepeltek a Túszdráma című filmben, de áttörő alakítást eddig még nem sikerült nyújtania. Talán a színház és a musical világ az, ami közelebb áll hozzá és ez az, ami meghozhatja számára a sikert.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 21: (EXCLUSIVE COVERAGE) (L-R) Emma Heming, Rumer Willis, father Bruce Willis, sister Tallulah Belle Willis, mother Demi Moore and sister Scout LaRue Willis pose backstage as Rumer makes her broadway debut as "Roxie Hart" in Broadway's "Chicago" on Broadway at The Ambassador Theater on September 21, 2015 in New York City. (Photo by Bruce Glikas/FilmMagic)

A 27 éves lány egy az egész családot ábrázoló fotót osztott meg Instagram oldalán, amelyhez ezt írta: „Ők jelentik nekem az egész világot. Sosem jutottam volna színpadra nélkülük. Köszönöm a csodálatos szüleimnek, hogy mindig támogattak, és segítettek, hogy kihozzam magamból a legtöbbet. A testvéreimnek pedig, akik a legnagyobb bizalmasaim és bűntársaim, köszönöm, hogy mindig elfogadtak olyannak, amilyen vagyok. Szeretlek titeket!”

A teltházas musical bemutatója után a közönség állva tapsolta meg az előadást, ami november elsejéig látható a Broadwayen. Szóval, ha netán arra jársz érdemes meglesni a feltörekvő színésznőt.

Share