2024.04.26.
Ervin

A 90-es évek legnagyobb slágereivel jön a Total Dance Fesztivál


2015. november 14-én elképesztő látvánnyal, dübörgő hangtechnikával és a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereivel készül a Total Dance Fesztivál. Az olyan külföldi sztárok mellett, mint a Haddaway és a FunFactory, a korszak legnagyobb hazai előadói, a TNT és az Animal Cannibals is garantálja a fergetes hangulatot.

A tavalyi sikert mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több mint 10.000 ember táncolt Dr. Alban és a La Bouche leghíresebb slágereire. Az idei fellépő lista is felejthetetlen estével kecsegtet. Magyarországon először lép fel a C-Block egy egész show-t alkotva, hogy leghíresebb számaikkal idézzék fel az akkori koncerteteket. Haddaway-től megtudhatjuk, mi is a szerelem (What is Love?), a Rednex slágereitől pedig még az is táncra perdül, aki csak kísérőként érkezett. Vissza nem térő alkalom, még sohasem állt ennyi 90-es évekbeli sztárfellépő egyszerre egy színpadon!

A 100 táncos és a fellépők is hónapok óta erre az eseményre készülnek, hiszen az este során több mint 1.000 különböző 90-es évekbeli dal fog felcsendülni, melyek között mindenki megtalálhatja a kedvencét. A fellépők mellett a jövő heti fesztiválon rengetegen dolgoznak azért, hogy a vendégek igazán jól érezzék magukat. Közel 200 ember figyel arra, hogy a több mint 1.000 lámpa és díszlet a megfelelő időpontban, a tökéletes helyen álljon.totaldance2015

Természetesen a legnagyobb slágerek mellett a szervezők szuperprodukciókkal is készülnek. Hasonló rendezvényen eddig soha nem látott hang és fénytechnika, látványelemek, egyedi színpadkép, LED falak, előre koreografált tánc-show és rengeteg meglepetés várja a vendégeket. Magyarországon először színpadon, a Total Dance Fesztiválon lesz látható az E-roll (mini segway) Dance show. Profi táncosok elektromotorokkal hajtott kétkerekű mini járgányokon fognak robogni, koreografált táncokat előadva a színpadon.

A fellépők között szerepel még Erős vs. Spigiboy (Valami véget ért, Más a világ, Rég várok valakire); Snapfeat. Turbo B (I’vegotthePower, Rhythm is a Dancer); Ámokfutók (Szomorú Szamuráj, Ne sírj, Meghalok egy csókodért); UFO (Szerelemdoktor, Karibi Party, Napolaj) és a Splash (Tedd fel a kezed!, Lázad a szívem,Húzz magadhoz, ha fázol) is.

A hatalmas érdeklődés miatt a jegyek 85%-a már elfogyott. További infó itt!

Share