2024.04.25.
Márk

A Real Madrid sztárjával szelfizett ÉNB Lali


Élete álma vált valóra az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának, Lalinak, azzal, hogy ott lehetett Madridban a Bernabeu stadionban kedden este, amikor kedvenc csapata a Real Madrid 8-0-ra verte a Malmőt. Az már csak hab volt a tortán, hogy a csapat egyik legnagyobb sztárjával, a walesi Gareth Bale-lel is sikerült találkoznia.

Lali hatéves kora óta rajong a csapatért, 20 éves koráig ő is focizott, de most izgult egy kicsit, hogy láthatja-e a legnagyobb sztárokat, mivel a Real Madrid számára ennek a meccsnek már nem volt tétje a BL-ben. De, aztán többet kapott, mint amit remélt.IMG_1089
“Sosem felejtem el a pillanatot, amikor a srácok kifutottak a pályára és megláttam Ronaldot. Ő az én nagy kedvencem” – mondta Lali, aki azt is elárulta, hogy másnap volt alkalmuk részt venni egy stadion touron is, ahol személyesen találkozott Bale-lel.IMG_1087

“Amíg Madridban voltunk mindennap megpróbáltunk bemenni a stadionba, de mivel nemzeti ünnep volt, kilométeres sor állt minden alkalommal. Szerdán végre sikerült bejutnunk. Felmentünk a stadion legtetejére, ahonnan megláttuk, hogy a pályán Real Madrid mezben valaki riportot ad egy televíziónak. Amikor rájöttünk, hogy Gareth Bale az, otthagytuk az egész túrát és rohantunk a kispadokhoz. Hihetetlen, de nem zavartak el minket, sőt végignézhettük az egész felvételt” – folytatta Lali, akinek saját bevallása szerint remegett a lába az izgalomtól.

“Szerencsénk volt, mert a túrát leállítottak, csak azok maradhattak ott a helyszínen, akikmár egyébként is ott voltak, de amíg Bale le nem ment a pályáról, mást már nem engedtek oda. Amikor végzett az interjúval odajött hozzánk és hihetetlen türelemmel mindenkivel készített egy közös fotót. Ezt az élményt sohasem felejtem el.” – tette hozzá izgatottan az RTL Klub sztárja.

Share