2024.04.26.
Ervin

ÉNB Lali golfozás közben is csajozik


Pihenést tervezett ÉNB Lali, de, persze csajozás és bulizás lett a vége. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának sikerült rávenni a barátait– Joe-t, Marcit és Gábort – arra, hogy közösen utazzanak el egy egy olyan helyre, ahol mindenki elfelejtheti minden gondját-baját és csajmentesen tudnak tölteni pár napot.

Persze, aztán ő volt az, aki azonnal megszegte a saját maga által felállított szabályt, hiszen első látásra beleszeretett egy szőkeségbe.

“Golfozni indultunk a srácokkal egy Szombathelytől félórányi autóútra lévő osztrák üdülőfaluba, Stegersbach-ba, és gondoltam ha már ott vagyunk, felejtsük el a nőket pár napra. Ez az elhatározásom egészen addig tartott, amíg az első este lementünk a bárba és én megláttam ott Lindát. Azonnal beleszerettem, ami érthető is, hiszen gyönyörű nő. A kedvéért pedig végig golfoztam a hétvégét, pedig bevallom elég nagy őrültségnek tartom egy olyan aprócska labda hajkurászását, mint amilyen a golflabda. Korábban nem golfoztam, persze ez nem látszott, Lindát is én tanítottam.” – mesélte magabiztosan Lali, aki bármennyire is igyekezet, végül nem járt sikerrel az ifjú hölgynél.

lali_golf_01“Linda nem rám volt vevő, ezt egy idő után észrevettem, pedig én valóban mindent megtettem a golfpályán. Marcinak szebb arcot ajándékozott a sors, így megint őt szúrta ki magának az a lány, akit én szerettem volna. Nem baj, a fotókon elég jól mutatunk együtt és még az is lehet hogy golftanár leszek. Persze, csak jó csajokat oktatok.” -tette hozzá a sorozat mókamestere.

lali_golf_02

Share