2024.04.25.
Márk

Így karácsonyoznak az Éjjel – Nappal Budapest sztárjai


Idén is együtt ünnepelik a Karácsonyt az Éjjel -Nappal Budapest sztárjai. Igaz, nem egy nagy közös fenyőfánál, de akik együtt laknak, állítottak fát.

“Lehet, sokszor nem úgy tűnik, de mi valóban egy család vagyunk. Többet vagyunk együtt, mint a rokonainkkal, és ilyenkor hatványozottan megpróbáljuk kimutatni a szeretetünket, de ezzel szerintem, mindenki így van.”– mondta Lali, akinek idén is izgalmas éve volt.
enb-karacsony-03
Talán ez az év nekem volt annyira sikeres mulatós sztárként, mint a tavalyi, de nem is ez számít, hanem az, hogy továbbra is együtt vagyunk, és a kisebb-nagyobb konfliktusok ellenére is számíthatunk egymásra. Ez már a negyedik közös Karácsonyunk, de biztos nem az utolsó. A nézőknek is boldog ünnepet kívánunk!”– tette hozzá a sorozat mókamestere.
enb-karacsony-02
“Nekem ez az első közös ünnep a többiekkel, de nagyon élveztem a készülődést, ráadásul ismerve Laliékat Karácsonykor is biztosan történik valami rendkívüli.”– fűzte hozzá Simon. “Elég a fotókra nézni és egyből látszik, hogy mi valóban szeretjük egymást, még ha év közben néha marjuk is egymást.”– fejezte be Alexa.
Share