2024.07.13.
Jenő

Dallos Bogi: Sírtam, amikor először hallottam magam a rádióban


Valószínűleg még álmában is mosolyog Dallos Bogi, aki a Class Utas legutóbbi vendége volt. A Fonogram-díjas énekesnő remekül érezte magát az alkalmi stúdióban, ahol gyerekkori élményeiről és a hirtelen jött sikerről is mesélt Garami Gábornak, sőt azt is elárulta, megkönnyezte, amikor először hallotta rádióban a saját dalát.

Ha hétfő, akkor Class Utas, amelyben az ország legkedveltebb előadói adják egymásnak a stafétát Garami Gábor autójában, és mesélnek szakmai valamint magánéleti titkaikról is. A Class FM sztárja legutóbb a Dal 2014-es döntősét, a We All című slágerrel ismertté vált Dallos Bogit fuvarozta, aki korán belekóstolt a népszerűségbe.bogi_class _utas„13-14 éves voltam, amikor először mentem egy Europop nevű fesztiválra Dömsödön. Ezt megelőzően soha nem mertem jelentkezni énekversenyekre, mert nem igazán voltam magamutogató típus. Így vagy a barátaim neveztek be, vagy az utolsó pillanatban közösen kitaláltuk, mert soha nem mertem egyedül menni – nevetett Bogi, aki barátai unszolására és édesapja biztatására kezdett komolyabban foglalkozni az énekléssel. „Nekem nem feltétlen az arcom ismert, hanem inkább a dalaim, ami nem biztos, hogy nagy baj. A „We All” volt az első, ami az átütő sikert meghozta – emlékszem az érzésre, amikor először meghallottam a Class FM-en,. A mai napig igaz, ha először hallom meg egy dalom a rádióban – pl. legutóbb a Körúton premierjét – könnyekig meghatódom” – vallotta be az előadó.bogi_class_utas2„Korábban nem ismertem személyesen, de akkor is érezhető volt, hogy éneklés közben is mosolyog. Ebben a vidám hangulatban telt az egész interjú is: Bogi közvetlen, barátságos, csupaszív, aki nagyon jól használja a közösségi médiát és könnyen teremt kapcsolatot a követőivel vagy a hallgatóságával” – mondta Bogiról Garami Gábor, aki egy képzeletbeli Grammy-díjat is átadott az énekesnőnek elismerése jeléül.

„Nagyon megtisztelő egy díjat átvenni, de bevallom, tartok a köszönőbeszédektől, mert kicsit ügyetlen vagyok: simán benne van a pakliban, hogy elesek a lépcsőn…” – mondta nevetve Bogi, aki ezzel még jobban levette a lábáról a Class Kívánságműsor házigazdáját. „Kétfajta előadó van: aki készül arra a pillanatra, amikor elismerést kap és tudja, mit fog mondani; és aki abszolút emberi módon zavarba tud jönni ettől. Bogi az utóbbi kategóriába tartozik, és mi mással kezelte volna ezt a helyzetet, mint az egész világát meghatározó mosolygással és bájjal” – tette hozzá Garami Gábor.

Fontos-e Dallos Bogi számára az udvariasság? Mit jelent számára a siker és mit tesz a fejlődésért? Milyen köszönőbeszédet mondana a Grammy átvételekor? Kiderül a Class Utas legújabb adásából, amely a leghallgatottabb rádió Facebook oldalán és a www.classfm.hu-n is elérhető.

Share