2024.06.16.
Jusztin

Extrém autós valóságshow-val erősít az MTV


Órákon keresztül összezárva egy autóban – a helyzet, amely még a legharmonikusabb párkapcsolatot is próbára teszi. Mi történik akkor, ha nincs más társaságod, csak az exed az anyósülésen? Az MTV új valóságshow-jából ez is kiderül, amikor a csatorna négy párt – köztük a Geordie Shore című műsor egykori szerelmeseit – utaztat át egész Európán. Dráma, viccesen kínos helyzetek és megpróbáltatások egész sora április 10-től a Totál párosban.

Párkapcsolati problémáik mellett az összezártsággal is meg kell küzdeniük a Totál páros főszereplőinek. Az MTV legújabb reality-jében a versenyző duók az Egyesült Királyságon, Amszterdamon, Németországon, Svájcon, Olaszországon, Monacon és Franciaországon is átautóznak remélve, hogy a kapcsolatukat nem viseli meg túlzottan a heteken át tartó összezártság. Hétköznapi megpróbáltatásaikat veszélyes kalandok is színesítik, ezért várhatóan lesznek kapcsolatok, amik messzire jutnak, mások pedig szétszakadnak.Holly_Kyle_Total_paros (1)

A műsor egyik párosaként visszatér a Geordie Shore című valóságshow sztárpárja, Holly Hagan és Kyle Christie is, akik szakításukat követően immár barátságukat kockáztatják az úttal. Szerelmük a Geordie Shore nyolcadik évadában kezdődött, és a tízedik szezon végére már hivatalosan is egy pár voltak. Görögországi kiruccanásuk során azonban kapcsolatuk darabjaira hullott, végül szakítottak, és az ezt követő viták és féltékenység miatt Kyle-nak távoznia kellett a házból. Később ugyan kibékültek, de a béke nem tartott sokáig, így az újbóli szakítást követő barátság ellenére is elképzelhető, hogy az út során eldurvulnak majd köztük a dolgok.

Erre már a sorozat elején jó esély van, hiszen az egyik amerikai lányt teljesen felvillanyozza Kyle érkezése, miközben Holly szerint exével azon lesznek, hogy helyreállítsák barátságukat. Kérdés, mennyi esély van erre úgy, hogy a lány azt is leszögezi: lenyomja azt, aki kikezd a volt pasijával. A dráma megelőzésére Kyle tehát egyetlen dolgot tehet: a szemét az úton tartja, és nem a lányokon.

Share