2024.06.25.
Vilmos

Kőhalmi Zoltánnak agyára megy a mamája


Újabb humorban gazdag péntek este jön a Comedy Centrálon: ma 21.00-tól Kőhalmi Zoltán szórakoztatja a stand-up comedy műfaj hazai szerelmeseit. A népszerű humorista az Én, Kőhalmi Zoltán című produkciójában felidézi poénoktól hemzsegő iskolás éveit, mesél elképesztő szentesi élményeiről, a gyerekszobájára emlékeztető díszletek között pedig még a biciklis igazolványát is megmutatja.

Mekkora az ember térdelve, guggolva, törökülésben vagy épp tanácstalan fejvakarás közben? Ha eddig nem tudta, egy életre megtanulhatja a tematikus stand-up estekkel jelentkező Comedy Club pénteki epizódjából! Kovács András Péter és Hadházi László után ugyanis ezen a héten Kőhalmi Zoltán veszi birtokba a színpadot a Viacom magyar humorcsatornáján, hogy önálló estjében a biológiai érdekességek mellett különös földrajzi és irodalmi ismeretekkel is bővítse tudásunkat – például a Csongrád megyei Narnia krónikáiról –, illetve számos ifjúkori témát is érintsen a tőle megszokott keserédes humorral kellőképp megfűszerezve.

Mindenkinek felejthetetlen emlék élete első nyári tábora – Zolinak mindenképp az volt! Főleg azért, mert az édesanyja által összekészített csomagjában a londoni metrótérképre hajazó „kódolt használati utasítással” sem lelte a legfontosabb kellékeket. De nem esett pánikba, hiszen az imádott mama a messzi távolból lélekben ott volt vele, ráadásul még leveleket is küldött neki serényen, hogy érezze a törődést! „’Drága Zolikánk, nagyon sokat gondolunk rád…’ – a busz még Szentesen volt, amikor anyám ezt postára adta. ’Drukkolok, hogy továbbra is jó idő legyen és mindent megtalálj a csomagban’ – akkora zacskóhalmot hozott létre, hogy tényleg kihívás volt benne bármit megtalálni. Eleve több színű térképet rajzolt hozzá, mint a londoni metróhoz szokás, plusz zacskó színkód volt: fekete a szennyes, tiszta a fehér” – meséli a humorista, aki a tánciskolás emlékeiről is beszámol. Többek között arról, hogy hamar rájött, az angolkeringőhöz az ideális ívre elméletben kell felkészülni, és ha az megvan, már nincs is más hátra, mint az erről mit sem sejtő partner felkérése.

Nézzétek Ti is a Comedy Clubot péntekenként, hogy szuperül induljon a hétvége!

Posted by Comedy Central Magyarország on Monday, April 4, 2016

Én, Kőhalmi Zoltán április 8-án, pénteken 21.00-kor a Comedy Centrálon, ismétlések április 9-én, szombaton 09.30-tól és másnap, április 10-én, 19.00-tól

Share