2024.03.28.
Gedeon, Johanna

Új stand-up tehetségeket keres a Comedy Central


Mindenkinek megvan a véleménye a világról, de csak kevesen képesek a komoly dolgok elé görbe tükröt tartva, a hétköznapi kínokat vicces köntösbe öltöztetve kimondani az élet nagy igazságait. Őket keresi a Magyarország, szereplek! címmel ma elindított tehetségkutató versenyével a Viacom magyar humorcsatornája. A Comedy Central célja, hogy felkutassa a stand-up hazai nagyágyúinak képernyőre kívánkozó lehetséges utódait. Mostantól március 20-ig lehet jelentkezni, a verseny tétje a képernyős szereplés.

Akik másokat szórakoztatva csempésznek színt a szürke hétköznapokba, de már kinőtték a szűk családi, vagy haveri kört, és szélesebb tömegek elé vágynak, azok a Comedy Centrallal végre megmutathatják magukat ország-világ előtt. A humorcsatorna Magyarország, szereplek! címmel indít tehetségkutatót, és március 20-ig várja a nagy hazai stand-up generáció nyomába lépni vágyó amatőr előadók jelentkezését. 

A vállalkozó szellemű tehetségek előadni kívánt 3-5 perces műsorainak szövegeiből egy szakmai zsűri választja ki a legjobb negyvenet. Ezeknek a szkeccseknek a szerzői április 17-én közönség, és kamerák előtt mérettetnek meg. A selejtező húsz legkiemelkedőbb produkcióját a verseny weboldalán közszemlére teszik, és online közönségszavazáson választják majd ki közülük azokat, amelyek előadói érdemesek arra, hogy részt vegyenek a május 22-i finálé felvételén. A Magyarország, szereplek! televíziós döntőjében megismerhetjük majd a legjobb feltörekvő stand-up tehetségeket, illetve megtudhatjuk, hogy kik lettek a közönség, na és persze a szakmai zsűri díjazottjai.

A tehetségkutató felhívása és részletes információk a www.comedycentral.hu-n találhatók.

Share