2024.04.20.
Tivadar

Sophie Jackson – Egy font hús


Tarolt az interneten, most itt a könyv!

A férfi hideg, kemény, és rettenthetetlen. A nő múltja sötét titkokat rejt. A kérdés: vajon születhet-e igazi szerelem a rácsok mögött? Egymásra találhat-e a börtönviselt nehézfiú, és a fegyház tanárnője? Az angol írónő, Sophie Jackson könyve a tiltott szerelem különösen édes, de számtalan veszélyt rejtő világába utaztatja olvasóit.

Az igaz szerelem képes meggyógyítani a legmélyebb sebeket is? Lehetséges! Az Arthur Kill Büntetés-Végrehajtási Intézet fegyence, Wes és Kat – aki magánórákkal segíti a férfit – nem mindennapi története az interneten való publikálás után hihetetlen figyelmet kapott az olvasni szerető közönségtől. A több, mint 4,5 millió olvasó szívét meghódító sztori sikerét látva pedig immár nyomtatásban is elérhető az Egy font hús.

A közösségi média kiváló módja, hogy tartani tudjam a kapcsolatot az olvasókkal, és új történeteket oszthassak meg. Azt hiszem, ez felbecsülhetetlen értékű eszköze egy új szerzőnek” – mondta az első regényes írónő egy interjúban, aki évekkel ezelőtt maga sem hitte volna, hogy tanítói állása mellett űzött hobbijának köszönhetően egyszer a boltok polcairól néz vissza regénye.

A könyv tartalma:

Wes Carter vérbeli nehézfiú. Az Arthur Kill Büntetés-Végrehajtási Intézet fegyenceként három éve ül kokainbirtoklásért. Tartozott valakinek, és a tartozása fejében vállalta a büntetést. Látszólag kemény, mint a beton, és hideg, mint a vas, ami elválasztja a külvilágtól. Gyönyörű, veszélyes, titokzatos és okos. Carter 16 éve (pontosabban 5844 napja) vár arra a lányra, akit a sors hozzá vezetett, és akinek a haja illatos, mint a barack. Csak ő mentheti meg a pokoltól. Kat Lane még csak kilencéves volt, amikor egy banda agyonverte az apját egy esős éjszakán Bronxban. A védtelen kislányt egy nála nem sokkal idősebb srác mentette ki. Kat sosem tudta meg, ki volt az a kapucnis idegen, akinek a karjaiban átvészelte a szörnyű éjszakát. Kat magánórákat ad Wesnek, de a múlt mély sebei nem tűnnek el nyomtalanul, és az állatias szenvedély sem gyógyíthatja be őket, hacsak a szerelem nem segít…Jackson,S,_EgyFontHus_kiteritett_20160114.indd

Részlet a könyvből:

„Kat nem tudta levenni a tekintetét a legújabb diákjáról. A férfi kellemes látványt nyújtott rövidre nyírt hajával, széles, izmos vállával, kétnapos borostájával és hosszú lábával, amely kilógott a pad alól. A viselkedése azonban félelmetessé tette, körüllengte a veszély aurája. Kat észrevette, hogy a gallérja fölött egy kis, fekete vonal kandikál ki a bőrén, és kanyarog a nyakán.

Milyen rosszfiús! Látta, hogyan néz végig Carter a többi diákon az osztályban – beképzelt és arrogáns tekintettel –, és nem díjazta. A férfi minden bizonnyal egy egoista seggfej, aki mindenki más fölé helyezi magát, beleértve őt is, és ez mindennél jobban bosszantotta Katet. Nem számít, hogy Carter képes mindenkit elhallgattatni gúnyos pillantásával és sötét, ellenséges tekintetével, ez akkor is Kat osztálya. Nem a férfié.”

Sophie Jackson: Egy font hús

Libri Könykiadó Kft., 3499 Ft

Share