2024.03.29.
Auguszta

Eros Ramazzotti újra Budapesten koncertezik


Nagy örömmel jelentjük be, hogy Eros Ramazzotti “Perfetto” névre keresztelt turnéja keretein belül Budapestre is ellátogat. 2016. december 12-én a BudapestAréna színpadán láthatjuk ismét a világhírű olasz énekest.

Három évvel ezelőtt a 23 állomásos Noi koncertsorozat után Olaszország legismertebb popzenésze ismét turnézik, hogy világszerte elkápráztassa rajongóit. Büszkén jelenthetjük ki, hogy mi sem maradunk ki ebből a fantasztikus, új látványos show-ból. Az 51 éves Eros remek formában mutatja be a Universal Music által 2015 tavaszán megjelent PERFETTO című új albuma dalait, melyet Milánóban, Rómában és Los angelesben rögzített Claudio Guidetti társaságában. A 14 új dal mellett természetesen a régebbi remekművek is elhangzanak majd decemberben a koncerten. A Trident Music által létrehozott showt a világ minden tájáról összeverbuvált zenészek játéka gazdagítja.eros-ramazotti-koncert-bp0A PERFETTO albumon olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Vinni Colaiuta és Michael Lauda, stílusát tekintve pedig egyre inkább a country felé kacsintgat. Az első single, az Alle Fine Del Mondo elsöprő sikert aratott, így nem csoda, hogy nagy várakozás előzte meg a csúcsformában lévő énekes legújabb lemezét.eros-ramazotti-koncert-bp1A Magyarországon is hihetetlen népszerűségnek örvendő Eros elmondása szerint, a “Perfetto” név választása nem véletlen, hiszen mindenki számára közérthető kifejezés.

Perfetto élményt és perfetto karácsonyt előre is mindenkinek!

EROS RAMAZZOTTI “PERFETTO TOUR 2016”
BudapestAréna, 2016.12.12.

Jegyek a december 12-i budapesti koncertre május 4-től kaphatók a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában.
www.tex.hu, www.ramazzotti.com, www.showtime.hu

Share