2024.04.26.
Ervin

Görög Zita és Varga Izabella diktálja az idei divatot


Szívesen belesnél Görög Zita és Varga Iza gardróbjába? Ezt most bármikor megteheted, hiszen a két díva saját névvel ellátott válogatást hozott létre a legnagyobb divatportálon, ahol összeválogatták kedvenc ruháikat, kiegészítőiket. Idén tavasszal a frissesség és megújulás jegyében mindketten új darabokat, merészebb vonalakat csempésztek bele válogatásukba. Ezzel gardróbfrissítésre inspirálják a hölgyeket, amely belső változást is hozhat magával.

Két igazán nőies híresség, Görög Zita és Varga Iza munkájának szerves része az öltözködés és a divat. Mégis a szokásos, felvett szerepek helyett most saját személyiségük és stílusuk szerint állítottak össze egyéni kollekciókat a legnagyobb divatportálon. Görög Zita népszerű modell, műsorvezető stílusát a feltűnő kiegészítők, kalapok, élénk, intenzív színű ruhák és extrémebb szabásminták jellemzik.görög_zita_fashion„Fontos, hogy minden formában meg tudjuk élni önmagunkat. Ha változni szeretnénk belül is, ahhoz jó kezdés a gardróbfrissítés. Ugyanúgy hat a belső a külsőre, mint fordítva. Sok esetben csak egy stílusban viselünk ruhákat, mert abban érezzük jól magunkat, de a komfortzónából olykor felszabadítóan jó kimozdulni. Nekem szinte minden megtalálható a ruhatáramban: hippi, szexi csaj, anyuka, meeting dresszek. A lényeg, hogy sose kényszerítem bele magam semmibe, és van elég bátorságom mindent kipróbálni” – mondta Zita, akinek következő kollekciója az őszi szezonban lesz megtekinthető a Fashion Days webshopján. „Az őszi/téli válogatásban a kabátok dominálnak majd, mániákusan szeretem őket. Ezen belül is a kockás mintájú, gyapjú darabok a kedvenceim” – tette hozzá.varga_fashion_izaVarga Izabella elismert színésznő kifejezetten örült a felkérésnek, mert végre a stylist-ok helyett most ő állíthatta össze kollekciójának darabjait. „Ha egy szóval jellemezhetnénk a ruhatáramat, akkor az a praktikus lenne. A munkámnak köszönhetően folyamatosan ingázom, úton vagyok, forgatásról interjúra, onnan pedig a gyerekekért az iskolába megyek. Ebből következik elsősorban a sportos-kényelmes stílus, ami a válogatásomban is megmutatkozik. Általában olyan ruhákat választok, amelyek univerzálisak, könnyen variálhatóak és egyszerre kényelmesek mégis nőies, csinos külsőt varázsolnak” – mondta Iza, aki kiemelte, hogy a praktikus darabok mellett imádja a látványos, feltűnő cipőket, hosszú és rövid elegáns ruhákat. „A kollekcióm kedvenc darabjai a tűzpiros tűsarkú szandál, csipkés, fehér maxiruha, és az örök favorit kékmintás overáll”Thefashiondayof_Varga Izabella_szettek

A The Fashion Day of Varga Izabella exkluzív gardrób most egy hónapon keresztül, június 15-ig bárki számára elérhető a magyar webshopon. De nemcsak nyáron, hanem az év második felében is válogathatunk a sztárok ruhásszekrényeiből, hiszen Iza és Zita már készül az őszi és téli kollekció összeállítására.

Share