2024.05.23.
Dezső

Sztárokkal debütált hazánkban a világ egyik legnagyobb H&M-je


Ilyen nagyot még nem láttál! Nagyszabású zártkörű partival avatták fel a H&M vadonatúj üzletét, amely nem csupán Magyarország, de a világ egyik legnagyobbja is egyben. A rendhagyó eseményen olyan ismert tervezők és sztárok is együtt ünnepeltek a márkával, mint Szikszai Johanna és párja Baji Balázs, Ábel Anita, Kulcsár Edina és párja, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Szilágyi Szilvi, Szegedi Kata, Lakatos Márk, Döbrösi Laura és Hien.

A nyilvánosság előtt május 26-án nyitotta meg kapuit a H&M legújabb budapesti üzlete. A műemlékvédelem alatt álló, UNESCO Világörökség részét képező Váci1 épületben kapott helyet a márka legújabb üzlete, ahol a férfi-, női- és gyermekruházat, a Home és szépségápolási részleg, vagyis az összes koncepció megtalálható, közel 5500 négyzetméteren.hm-13hm-99A márkának olyan hírességek és divattervezők sem tudnak ellenállni, mint Dallos Bogi és párja, Boggie, Horányi Juli, Sena, Lakatos Levente, Abonyi Alma, Ada, Fenyvesi Zoli (Wheelchairguy), Szilágyi Szilvi, Dobó Ági, Aryee Claudia Tücsi, Metzker Viki és Andro, a Szécsi lányok, Papp Szabi és az Amerikából nemrégiben hazalátogató Hien, aki karrierje mellett vásárlási szokásairól is mesélt.hm-63„Nálam egy laza nyári overall a kedvenc fehér sportcipőmmel a legnyerőbb. A ruhaválasztásomat az aktuális hangulatom is alakítja, de alapvetően a kényelem és az egyediség a döntő. Most leginkább a hazatérő koncertem fellépőruháinak összeállítása foglalkozat, ahol ezek szintén fontos kritériumok lesznek” – vélekedett Hien, aki gyakran hívja segítségül az applikációkat, ha vásárlásra készül: „A suli mellett nagyon kevés időm marad, így legtöbbször az alkalmazásokkal előre kiválasztom a ruhákat és már célirányosan megyek az üzletbe – tette hozzá az énekesnő, aki nem csupán új irányzattal készül zeneileg, de tanulmányait már a dalok teljes hangszerelésében is kamatoztatja.
hm-71

Döbrösi Laura a letisztult darabokra voksol, egy divatmárkánál pedig a kínálaton túl más szempontokra is figyel. „A változatosság gyönyörködtet, de nálam öltözködésben az elsődleges szempont, hogy egy szett csinos es komfortos is legyen egyben, amiben nem kell feszengenem. Hosszú, fekete basic ruha kényelmes papuccsal számomra talán a legideálisabb párosítás – kezdte Laura. A H&M-nél kiemelten szimpatikus, hogy a divat mellett más fontos ügyekre is felhívják a figyelmet kampányaikkal” – folytatta az Aranyélet színésznője, aki a saját szerzemények mellett unokahúgának is válogatott a kínálatból.
hm-34A H&M mind a ruhagyártásban, mind az üzemeltetésben kiemelt hangsúlyt fordít a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre, így a Váci1 épületébe az energiafogyasztást mérő berendezéseken és fényforrásokon túl a legmodernebb ventillációs rendszereket építették be. Újrahasznosításra kerül a szürkevíz is, míg a környezetet terhelő anyagok, így a PVC használata is tilos.

Fotók: H&M

Share