2024.03.28.
Gedeon, Johanna

Készíts magadnak ragyogó manikűrt és pedikűrt egyszerűen


Ki ne szeretne gyönyörű körmöket? Erre a kérdésre valószínűleg minden nőtársunk vágyakozva bólogat. De vajon ugyanennyien vagyunk, akik hajlandók vagyunk rengeteg időt, pénzt, és energiát áldozni nem csak az egyszeri megcsináltatásukra, hanem a karbantartásukra is?

Reneszánszukat élik a különböző „körmös” szalonok azoknak a  nőknek köszönhetően, akik azért nem mernek otthon belevágni a manikűrözésbe, mert nem érzik magukban a kellő bátorságot, vagy mert nem tartják magukat elég ügyesnek a művelethez. Így inkább időt és pénzt nem spórolva elmennek egy manikűr- és pedikűrszalonba, ahol a szakemberekre bízzák kezük kicsinosítását. Létezik azonban olyan módszer, amelyik nem igényel sem belefektetett energiát, sem kézügyességet: a Scholl Velvet Smooth™ körömápoló szett egy gombnyomással természetesen fénylő, gyönyörű kéz- és lábkörmökkel ajándékoz meg bennünket, és ehhez fel sem kell kelnünk kedvenc fotelünkből. Kipróbáltuk a szettet és szuper körmeink lettek!scholl

Lépések:

  • Körömápolás előtt mindig gondosan tisztítsd meg körmeidet, és alaposan töröld meg a kezed-lábad.
  • A körömápoló szetthez 3 db, egy mozdulattal cserélhető fej tartozik. Az első fej segítségével reszelheted körmödet a kedvenc formádra. A reszelésnek számtalan előnye van: körmeid nem fognak úgy töredezni, mintha ollóval rövidítenéd őket, illetve ha eleve gyenge körmeid vannak, a reszeléstől megerősödhetnek.

8827

  • Alkalmazd a második fejet a barázdák lecsiszolására, körmöd felületének kiegyenlítésére. Végezz finom simító mozdulatokat a reszelőfejjel. A kívánt eredményt akár pár másodperc alatt is elérheted, fontos azonban, hogy egy körmödön ne használd 15 másodpercnél tovább a reszelőt, valamint hogy hagyj eltelni 1-2 hetet két csiszolás között. Ha végeztél, a reszeléket egy nedves kendő segítségével távolítsd el, majd töröld szárazra körmeidet.
  • Az utolsó simításokat a polírozóval tudod elvégezni. Cseréld ki a reszelő fejet a hármas számúra, majd végezzél körkörös mozdulatokat először az egyik, majd a másik irányba, amíg szép fényesek nem lesznek körmeid.

8947

Tippek:

  • A lábujjaidon mindig szögletesre reszeld a körmöket, hogy elkerüld a benövéseket.
  • A maximális hatás elérése érdekében használj Scholl Velvet Smooth™ körömápoló olajat. A 7 különböző olajat tartalmazó készítmény pótolja a köröm körülötti bőrben található természetes olajokat, ezáltal hidratálva és kondicionálva azt. Mindennapi használat során körmeid visszanyerik természetes ragyogásukat.

8877

Amiért mi szeretjük:

  • Időt és energiát spórolsz meg, hiszen nem kell azzal foglalkoznod, hogy mikorra kapsz időpontot a manikűröshöz.
  • Pénzt takarítasz meg. Míg a szettet csak egyszer kell megvenni és rengetegszer használhatod, addig a manikűrösnél minden egyes alkalommal nem kevés összeget hagysz ott.
  • Praktikus és kis helyen is elfér, így akár a nyaralásra is magaddal viheted, ha nem volt időd megcsinálni a körmeidet.
  • Bárhová magaddal tudod vinni, nem foglal nagy helyet.
  • Egyszerű a használata.
  • Magunk tehetjük széppé körmeinket.

A készüléket megvásárolhatod országszerte a kiemelt drogériákban, szuper- és hipermarketekben. Ajánlott fogyasztói ár: 13 990 Ft.

További információkért látogass el a www.scholl.hu oldalra.

Share