2024.04.27.
Zita

Jason Derulo két új videóval dobogtatja meg a női szíveket


Jason Derulo két szexi klippel hangol a hétvégére. A „Hello Friday”-ben egy rikító narancssárga feszkós pólóban virít Flo Rida mellett a tengerparton, az „If It Ain’t Love”-ban pedig egyre kevesebb ruhadarabban lejt erotikus táncot egy szexi táncosnővel. Indulhat a hétvége.jasond_Az már a Carpool karaoke-ban kiderült, hogy egy laza, vicces, és üdítően jófiús srácról beszélünk, akit kivételesen jó hanggal áldott meg a sors, és nem mellékesen egy olyan testtel, amitől minden lány menten a bokájához kap. A tehetséges szövegíró / énekes / táncos lassan hét éve került a szakmába – kezdetben olyan sztároknak írt dalokat, mint Pitbull, Lil Wayne és Sean Kingston, mára pedig több mint 2 billiós YouTube nézettséggel, 11 platina és mintegy 55 millió eladott kislemezzel dicsekedhet. A 11 platinából 5 a 2014-ben kiadott „Talk Dirty” című lemezről volt, amely hatalmas sikert aratott és egy jó időre megágyazta Jason nemzetközi karrierjét. 2015-ben újabb albumot dobott a piacra, „Everything is 4” címen.

Derulo most két számmal is kényezteti a rajongóit: a „Hello Friday”-ban Flo Rida-val együtt éltetik a pénteket, a szám 3 hete a globális lejátszási listák elején tarol, a videó is köze 4 milliós nézettséget zsebelt be a fürdőruhás lányoknak és a két sztár kidolgozott bicepszének köszönhetően.


A frissen megjelent „If It Ain’t Love” egy irodai románc történetét mutatja be, erotikus koreográfia, szexi táncosok és trükkös effektek bolondítják meg az alapból túlfűtött videót. És ha ez még nem lenne elég, a klipet maga Jason rendezte, így arról is tudomást szerezhettünk, hogy emberünk nem csak szép és jó hangú, hanem komolyabb vizuális világgal is rendelkezik.

Share