2024.04.28.
Valéria

Bebe Rexha új dallal csavar az ujjai köré


A napokban jelentették be, hogy Bebe lesz a jövő heti MTV EVA házigazdája, amivel többek között Nicki Minaj, Selena Gomez és Katy Perry nyomdokaiba lép. Ha ez még nem lenne ok az ünneplésre, az énekesnő egy új slágergyanús dalt dobott a piacra, az I Got You ma debütált.
 
Bebe Rexha már évek óta aktív szereplője a popzenei életnek, és míg eleinte inkább dalszerzőként dolgozott (többek között neki köszönhetjük Rihanna és Eminem slágerét, a „The Monster”-t is), 2015-ben rögtön két sikerdalban is részt vett. Az első David Guetta girl squad slágere volt, a „Hey Mama”-ban Nicki Minaj és Afrojack voltak a partnerei, a következő hit pedig a „Me, Myself & I” volt, amelyben G-Eazy-vel szédítették egymást. A szőke szépség igazán a „No Broken Hearts” című számával futott be, amelyet ugyancsak Nicki Minaj közreműködésével készített. Az összetört szívek dala több mint 100 millió lejátszást, és 125 milliós YouTube megtekintést ért el kevesebb mint fél év alatt.
Bebe Rexha02
A következő Bebe-sláger a Martin Garrix-féle „In The Name of Love” volt, amely három hónap alatt 350 millió streamet és 166 millió YouTube megtekintést produkált. A legfrissebb hír pedig az, hogy az énekesnő veszi át idén az MTV EMA házigazda szerepét. November 6-án így Bebe-től lesz hangos a világ, addig is érjük be az új számmal: az „I Got You” a 2017 elején megjelenő album előfutára, és mától elérhető a digitális zenei szolgáltatóknál. Minket megvett, és Titeket?
Share