2024.06.13.
Antal, Anett

Ők hazánk legstílusosabb bringás hírességei


Ismét kigördült a vörös szőnyeg a Madách téren, amelyen hazánk legdivatosabb hírességei mutatták meg, hogy a környezettudatosság és a stílus tökéletes egységet alkot. Többek között Szekeres Nóri, Farkas Franciska, Haumann Máté és Gájer Bálint mutatták meg trendi bringás szettjüket. A sztárok divatbemutatóját az InStyle magazin olvasóinak versenye követte, ahol öt kategóriában hirdetett győztest a szakmai zsűri.
 
Negyedik alkalommal vonultak fel a legstílusosabb városi biciklisek az InStyle – Bringával a kifutón eseményen. A trendszetter magazin olvasói női és férfi bringás, pár, kreatív és MOL Bubi kategóriákban mutatták meg kedvenc összeállításukat. Az eltökélt versenyzőkön kívül több híresség is tiszteletét tette a rendezvényen: Szekeres Nóra, Cserpes Laura, Dallos Bogi, Farkas Franciska, Gájer Bálint, Haumann Máté, Herczeg Zoltán, Lakatos Sándor, Linczényi Márk és Mádai Vivien is designer biciklire pattant. Szekeres Nórinak mindig is nagy szenvedélye volt a bicajozás, már gyermekkorában is szívesen tekert a nyaralások alkalmával. “Nem volt zökkenőmentes, mikor biciklizni tanultam. Sosem tudtam, hogyan álljak meg, ezért ha szerettem volna leszállni, csak leugrottam a mozgó bringáról és futottam tovább” – kezdte nevetve a műsorvezető.
“Sajnos manapság kicsit kevesebb időm jut a bringázásra, de a legkisebb gyermekemet éppen most tanítom és a nagyokkal mikor a Duna-parton tekerek közben én is nosztalgiázom” – mondta el Nóri, aki nemcsak a stílusosság miatt tartja fontosnak a biciklizést. “Mindenképpen jó, ha megtehetjük, hogy mozgunk és a városi bringázással környezetünkre is odafigyelünk, hiszen ha nem ülünk autóba, kevésbé szennyezzük a környezetet. Engem sosem gátolt meg a bicaj abban, hogy kedvenc ruhadarabjaimat viseljem, remélem ez a rendezvény másokat is motivál majd, hogy bringára üljenek és megmutassák stílusos szettjeiket“.
 
A sztárok felvonulása után a divat és bicaj szerelmesei tekertek a vörös szőnyegen, akik közül minden kategóriában a szakmai zsűri választott nyertest. Az extrém viselettől kezdve a kifinomultabb darabokig, a legkülönfélébb outfitekkel találkozhattak a nézők. Lakatos Márk, aki tavaly a felvonuló hírességek sorát bővítette, idén az esemény házigazdája volt, és szakértőként is elemezte a versenyzők viseleteit.
Share