2024.12.07.
Ambrus

Frissülj fel a nyár legmenőbb borkoktéljaival!


A nyári forróságban nincs is üdítőbb, mint egy kellemes teraszon élvezni a jéghideg fröccsöt vagy rosét. Pár hozzávalóval viszont tovább fokozhatjuk az élményt és könnyen mediterrán koktélt készíthetünk kedvenc italainkból. A Kovács Borház nyári borkoktéljait bárki egyszerűen elkészítheti és igazi tengerparti hangulatot varázsolhat otthonába vagy egy baráti összejövetelre.
fruska_spritz2
 Fruska Spritz
 
–      3 rész habzó bor (Fruska)
–      2 rész Aperol
–      1 rész szóda
A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktélt ízlés szerint feldobhatjuk gyümölcsökkel, a Kovács Borház a narancs szeletekre esküszik.
epres_rosie2
Epres Rosie
 
–      2 dl rosé (Pipacs)
–      3 cent málna vagy eperszörp
–      1 dl szóda
A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktél még finomabb friss eperrel vagy málnaszemekkel.
ginger_gentleman
Ginger Gentleman
 
–      2 dl száraz fehérbor (Gavallér)
–      1 dl gyömbérital
A bor és gyömbérüdítő párosát tökéletesen kiegészítik a narancs és citromszeletek.
Share