2024.04.20.
Tivadar

Az Alpokban jártak az ÉNB szereplői


A legmagasabb osztrák hegycsúcs a 3798 méter magas Grossglockner lábánál, igazi magashegyi környezetben töltöttek pár napot az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai. 

Karola, Bori, Lali, Roland és Bécy a festői szépségű Heiligenblutban szálltak meg, de közeli csúcsokra is tettek kirándulást.
“Rutinos síelő vagyok, így imádtam ezt a pár napot. Amíg a többiek csak nézelődtek és fotózkodtak, addig én besíeltem szinte az összes pályát.” – mondta nevetve Bécy.
“Soha nem voltam ilyen gyönyörű és hatalmas hegyek között, szinte nem tudtam betelni a látvánnyal. Életemben először a síeléssel is megpróbálkoztam, igaz nagyon-nagyon féltem, de aztán az első esések után nagyon élveztem.” – folytatta Bori.
“Sok helyen fotóztak már, de ilyen gyönyörű környezetben talán még sohasem. Heiligenblut egy igazi kis ékszerdoboz a hatalmas hegyek ölelésében. Készítettünk képeket 2600 m magas csúcson, ahonnan gyönyörű látvány tárult a szemünk elé, hiszen több mint 30 másik csúcsot lehetett látni. Egy baj volt csak, borzasztóan hideg volt, így félóránként be kellett mennünk a hüttébe melegedni.” – mondta mosolyogva Karola.
“Én most nem síeltem, viszont szánkóztam és a heiligenbluti jégpályán egy gyönyörű kűrt futottam Borikával, szerintem a téli olimpián is indulhattunk volna.” – fejezte be vigyorogva az élménybeszámolót Lali.
Share