2024.04.19.
Emma

„Medvetámadás” érte az Irigy Hónaljmirigy tagjait


Az Irigy Hónaljmirigy sztárjai öt napon keresztül koncerteztek Erdélyben, ahol négy helyszínen összesen több, mint tízezer embert szórakoztattak. A majd egy hét alatt a dinamikus tempó mellett szakítottak időt arra is, hogy felfedezzék a tájat és a helyi ételeket, egyik este pedig még egy medvével is harcba kellett szállniuk…
 
Az erdélyi kalandról a zenekar tagjai nagy lelkesedéssel meséltek, élvezték a koncerteket, a közös bulizást, az erdélyi vendégszeretet és a helyi ételeket is. Ahogy pedig azt tőlük megszokhattuk, humorból sem maradt hiány.
 
„Gyorsan elrepült ez a közel egy hét, amely igazi csapatépítő is volt a zenekar számára. Mivel folyamatosan együtt voltunk, sokat tudtunk beszélgetni, délelőttönként többször kirándultunk, a bulik után esténként pedig együtt bandáztunk a szálláson, ahol jobbnál jobb helyi gasztro-különlegességekkel, például töltött káposztával vagy házi kenyerekkel kedveskedtek nekünk a vendéglátóink” – mesélte Sipos Tomi, aki egy „félelmetes” kalandról is beszámolt. „Egyik este éppen a teraszon iszogattunk, amikor furcsa hangra lettünk figyelmesek. Néhány perc múlva egy hatalmas barnamedve körvonalai látszódtak a kerítés mellett. Mint később kiderült, Feri vette fel a medvejelmezt, hogy megtréfáljon minket, később azonban jól megbánta…” – nevetett Tomi. Papp Feri elárulta, hogy magánakciójával valójában a csapat tagjait szerette volna tesztelni. „A koncerteken a Numerakirály közben használjuk ezt a medvejelmezt, adott volt, hogy egyik este jól megvicceljem a többieket. Kíváncsi voltam, hogy viselkednének egy esetleges valódi medvetámadás esetén. Jelentem, egészen jól vizsgáztak!”
 
A srácok a mini koncertturné után sem állnak meg, nagy erőkkel készülnek az újabb fellépésekre és biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan jelentkeznek a nyár valamelyik giga slágerének Mirigyes feldolgozásával is.
Share